Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo & UM! – “Planeet (De Zon Is Veel Te Heet)”

Een van lands favoriete muzikale koppels slaat vandaag weer toe: we keren terug naar het CHIBUMIVERSE. Nadat Chibi Ichigo en Umi Defoort enkele weken geleden al het indrukwekkende “ONSCHULDIG” op ons afvuurden, keert het duo vandaag terug met “Planeet (De Zon Is Veel Te Heet)”. Na hun deelname aan De Slimste Mens ter Wereld is de populariteit van de twee door het plafond gegaan. Tijdens dat programma lichtte Defoort ook al een tipje van de CHIBUMI-sluier door te hinten naar een gezamelijk project en daar plukken ze nu de vruchten van. Zo stond Chibi bijvoorbeeld gisterenavond nog op het showcasefestival Eurosonic en vanavond is ze te zien in de Toots Sessies op Canvas. Een beter moment om een nieuw bommetje te droppen was dus haast ondenkbaar.

En of “Planeet (De Zon Is Veel Te Heet)” een bommetje is. De nieuwste samenwerking tussen de twee is er eentje die meteen je mond doet openvallen van verbazing. De stevige beats knallen de track op gang, waarna er haast geen houden meer aan is. UM! liet zich inspireren door hiphop en de Belgische elektroscene en dat is een meer dan smakelijke cocktail. Er hangt een soort van donkere, angstaanjagende sfeer doorheen de single en daar doet Chibi met haar furieuze bars nog een schepje bovenop. Warm en koud gaan met elkaar in gevecht en dat zorgt voor zo’n interessant geheel dat het voorbij is voor je het doorhebt. De tweede single van het CHIBUMIVERSE is dus minstens even heet als de zon en wordt er sowieso eentje die de komende dagen niet meer uit je hoofd te slaan is.

Chibi Ichigo: Facebook / Instagram

UM!: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1012 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo - "Paranoia"

Wie afgelopen zomer op een of ander alternatief festival was, had een relatief grote kans om Chibi Ichigo op de affiche te…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpopkwartier (Dag 3): U wilt dansen? U móét dansen!

Na de rappers van donderdag en de gitaren van vrijdag, was het op zaterdag tijd om te dansen. Hoe kon het ook…
InstagramLiveRecensies

Miss Angel, Chibi Ichigo & Zwangere Guy @ Werchter Parklife: Kippenvel en lachbuien

Eind vorig jaar bracht Gorik van Oudheusden, beter bekend als Zwangere Guy, een deluxeversie van zijn album BRUTAAL uit. Na meer dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.