Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Billy Davis – “Dream No More” (feat. Ruel & Genesis Owusu)

In Australië is Billy Davis geen vreemde. Hij heeft daar ondertussen al een reputatie opgebouwd als iemand die van elke release een succes maakt. Het zijn vooral zijn sterke teksten met combinaties van pop en hiphop die bij het publiek aanslaan. Voor zijn nieuwste nummer “Dream No More” heeft Davis weer twee talenten aan de haak weten te slaan, en dan nog wel mede-Australiërs: Ruel en Genesis Owusu. Eerder deze maand zagen we Ruel al verschijnen met zijn eigen nummer “Too Many Feelings”. Ook Genesis Owusu kwam recent met nieuwe muziek. Vorige week bracht de zanger nog “Gold Chains” uit, als voorsmaakje van zijn opkomend debuutalbum. Over albums gesproken, het aanstaande tweede album van Billy Davis heeft eindelijk een releasedatum gekregen. This Is What’s Important arriveert op 16 april, waar we ook “Dream No More” op mogen verwachten.

Meteen sleuren Ruels vocals ons mee in het verhaal. Het wordt al snel duidelijk dat zijn stem heel het nummer beheerst. Hij blijft altijd verbazen met zijn kunnen. “Dream No More” is een vredig nummer met een groovy beat. Wanneer Genesis Owusu’s solo aankomt, weet ook hij de rust op “Dream No More” te behouden. Een perfect gekozen artiest zo blijkt, want zijn stem lijkt gegoten voor dit nummer. Op het moment dat Ruel en Genesis in elkaar vloeien krijgt het nummer nog meer kracht, maar echt op gang komt het niet. Richting het einde krijgen we een jazzy piano te horen, wat duidelijk maakt dat het geen hitnummer is, maar wel gewoon leuk voor op een luie zondagnamiddag.

Billy Davis: Facebook / Instagram / Twitter

Ruel: Facebook / Instagram / Twitter

Genesis Owusu: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Genesis Owusu – “Leaving The Light”

Genesis Owusu is een naam die in onze contreien nog niet al te veel belletjes doet rinkelen bij het grote publiek, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruel - "SOMEONE ELSE'S PROBLEM"

Binnen twee dagen wordt de jonge Ruel van Dijk twintig jaar oud, en om dat te vieren verrast hij ons met de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Genesis Owusu - "GTFO"

Genesis Owusu heeft de wind in de zeilen. De in Ghana geboren artiest is al een tijdje aan een opmars bezig en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.