Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Billy Davis – “Dream No More” (feat. Ruel & Genesis Owusu)

In Australië is Billy Davis geen vreemde. Hij heeft daar ondertussen al een reputatie opgebouwd als iemand die van elke release een succes maakt. Het zijn vooral zijn sterke teksten met combinaties van pop en hiphop die bij het publiek aanslaan. Voor zijn nieuwste nummer “Dream No More” heeft Davis weer twee talenten aan de haak weten te slaan, en dan nog wel mede-Australiërs: Ruel en Genesis Owusu. Eerder deze maand zagen we Ruel al verschijnen met zijn eigen nummer “Too Many Feelings”. Ook Genesis Owusu kwam recent met nieuwe muziek. Vorige week bracht de zanger nog “Gold Chains” uit, als voorsmaakje van zijn opkomend debuutalbum. Over albums gesproken, het aanstaande tweede album van Billy Davis heeft eindelijk een releasedatum gekregen. This Is What’s Important arriveert op 16 april, waar we ook “Dream No More” op mogen verwachten.

Meteen sleuren Ruels vocals ons mee in het verhaal. Het wordt al snel duidelijk dat zijn stem heel het nummer beheerst. Hij blijft altijd verbazen met zijn kunnen. “Dream No More” is een vredig nummer met een groovy beat. Wanneer Genesis Owusu’s solo aankomt, weet ook hij de rust op “Dream No More” te behouden. Een perfect gekozen artiest zo blijkt, want zijn stem lijkt gegoten voor dit nummer. Op het moment dat Ruel en Genesis in elkaar vloeien krijgt het nummer nog meer kracht, maar echt op gang komt het niet. Richting het einde krijgen we een jazzy piano te horen, wat duidelijk maakt dat het geen hitnummer is, maar wel gewoon leuk voor op een luie zondagnamiddag.

Billy Davis: Facebook / Instagram / Twitter

Ruel: Facebook / Instagram / Twitter

Genesis Owusu: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

69 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anna Lunoe - "Back Seat" (feat. Genesis Owusu)

Je kan Anna Lunoe kennen van haar show op Apple Music en haar optredens op festivals zoals Tomorrowworld. De Australische dj en…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruel - "too many feelings"

Als jonge Australiër werd Ruel Van Dijk ontdekt door M-Phazes, een voormalig producent van Eminem. Deze samenwerking bleek al snel het begin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.