Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruel – “too many feelings”

Als jonge Australiër werd Ruel Van Dijk ontdekt door M-Phazes, een voormalig producent van Eminem. Deze samenwerking bleek al snel het begin te zijn van een veelbelovende carrière. ‘Ruel’ werd geboren en zijn populariteit schoot de lucht in. Met zijn nummers weet hij veel harten te veroveren, wat niet gek is want single na single toont de zanger hoe hij in staat is om toegankelijke ballads te maken vol hoop en hartzeer. Van Dijk is nog maar 18 jaar en maakt nummers met een hoge emotionele volwassenheid. Hij is nog maar aan de start van zijn loopbaan, maar de toekomst ziet er nu al rooskleurig uit voor Ruel.

Na zijn recente ep Bright Lights, Red Eyes was het even stil, maar gelukkig krijgen we nu eigenlijk een voorproefje van zijn nieuwe muziek. “too many feelings” is een nummer dat we gewoon zijn van Ruel. Een plaat met pakkende teksten, waar kwesties van het hart centraal staan. Het is vooral de intro die raakt. Maar door het, wat lijkt, vreugdevolle deuntje wordt de openhartige tekst een beetje over het hoofd gezien. We kunnen er niet omheen, Ruel blijft groeien en zijn muziek wordt steeds volwassener. Een verandering van stijl hoort bij dat groeien, maar we blijven toch op onze honger zitten. Dat neemt hoe dan ook niet weg dat Van Dijk’s stem zijn jonge leeftijd overstijgt en ook in “too many feelings” is dit het geval. We worden overladen door een welgemeend stemgeluid dat ronduit goed is, maar er mocht iets meer pit inzitten.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruel - "SOMEONE ELSE'S PROBLEM"

Binnen twee dagen wordt de jonge Ruel van Dijk twintig jaar oud, en om dat te vieren verrast hij ons met de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruel - "LET THE GRASS GROW"

In 2021 kregen we twee singles van de Australische Ruel. In februari 2021 bracht hij “too many feelings” uit en in december…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Billy Davis - "Dream No More" (feat. Ruel & Genesis Owusu)

In Australië is Billy Davis geen vreemde. Hij heeft daar ondertussen al een reputatie opgebouwd als iemand die van elke release een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.