Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coline & Toitoine – “OAEOA”

Er moet een zucht van opluchting doorheen het huis van heel wat fans van Coline & Toitoine hebben gegaan, want het duo heeft de afgelopen weken eindelijk bevestigd dat het werkt aan een debuut-ep. Het werd dan ook wel tijd, want het lijstje indrukwekkende singles begon aardig lang te worden. Jammer genoeg zullen we op dat eerste projectje niet kunnen genieten van singles als pakweg “Do I Go To Oslo?” of “North“. Aan de andere kant is dat ook goed nieuws, want dat betekent dat er een vijftal gloednieuwe nummers op ons af zullen komen. Als die allemaal van hetzelfde niveau zijn als eerste voorsmaakje “OAEOA”, dan ziet de toekomst er mooi uit.

Het nieuwste exemplaar van het Brusselse duo komt met ietwat psychedelische electronica op gang, wat nog extra onderstreept wordt door Coline die de tracktitel ‘zingt’. Die ‘OAEOA’ bestaat eigenlijk gewoon uit aan elkaar geplakte klanken, wat het geheel alleen maar ten goede komt. Terwijl die stemsample zich op de achtergrond in verschillende vormen en kleuren blijft herhalen, haalt de zangeres haar engelenstem boven. Ze toont daarbovenop ook nog eens dat ze echt wel over een sterke stem beschikt, door enkele uitstekende uithalen. Op die manier komen ook Toitoines beats nog grootser over, waardoor het nummer haast episch op zijn einde loopt. Wat kijken wij nu al uit naar die ep, want Coline & Toitoine gaat er met de release op vooruit.

Coline & Toitoine is op dit moment dus druk bezig met een debuut-ep. Dat nieuwe materiaal krijg je dan natuurlijk ook te horen op ons uitverkochte showcasefestival in PILAR. Wanneer we een nieuwe datum hebben, laten we dat zo snel mogelijk weten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COLT (Coline & Toitoine) - "Ramenez-moi"

Wie de afgelopen paar jaar de deelnemerslijsten van enkele noemenswaardige talentenconcoursen bekeek, kwam zeker en vast Coline & Toitoine al eens tegen….
InstagramLiveRecensies

Finale Humo's Rock Rally @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Diversiteit ten top

Een cheque ter waarde van 10.000 euro en een eeuwige paragraaf in de vaderlandse geschiedenisboeken, dat is de inzet van ‘de moeder…
Nieuwe singles

Maak kennis met AMOR van De Roma en win duotickets

De legendarische Antwerpse concerttempel De Roma heeft er een gloednieuw zaaltje bij. Het vond in restaurant AMOR, pal naast de eigen zaal,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.