Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Coline & Toitoine – “Do I Go to Oslo?”

Voor de meeste muziekfans ten noorden van de taalgrens zijn ze nog onbekend, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk niet lang meer zo blijven. Coline & Toitoine behoorden recent nog tot de Brusselse winnaars van het Sound Trackconcours. Op Spotify harkten ze ondertussen al honderdduizenden streams binnen op hun eerder werk. Recent zagen we hen op hun eerste optreden op Vlaamse bodem (SoFar Sounds Gent), en het duo sloeg ons daar, akoestisch, met verstomming. We kregen toen kippenvel bij het horen van onder andere “Do I Go to Oslo?” en dat nummer valt vanaf vandaag voor iedereen te beluisteren.

“Do I Go to Oslo?” is een krachtig nummer, waarin de unieke, wondermooie stem van Coline alle kanten uitvliegt. We krijgen een overtuigende track te horen die het epische van een winnend Eurosongnummer combineert met muzikale klasse van artiesten als Sigrid, Florence Welch en Angèle. Het is best magisch te noemen hoe Toitoine zich muzikaal perfect en ingetogen staande weet te houden naast zoveel power en wowfactor. Na het horen van dit nummer, verbaast het ons allerminst dat ze tot de laureaten van Sound Track behoren. Dit duo heeft de potentie om Angèle naar de kroon te steken.

10 maart 2020

About Author

Tijs Delacroix Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief