Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Coline & Toitoine – “Do I Go to Oslo?”

Voor de meeste muziekfans ten noorden van de taalgrens zijn ze nog onbekend, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk niet lang meer zo blijven. Coline & Toitoine behoorden recent nog tot de Brusselse winnaars van het Sound Trackconcours. Op Spotify harkten ze ondertussen al honderdduizenden streams binnen op hun eerder werk. Recent zagen we hen op hun eerste optreden op Vlaamse bodem (SoFar Sounds Gent), en het duo sloeg ons daar, akoestisch, met verstomming. We kregen toen kippenvel bij het horen van onder andere “Do I Go to Oslo?” en dat nummer valt vanaf vandaag voor iedereen te beluisteren.

“Do I Go to Oslo?” is een krachtig nummer, waarin de unieke, wondermooie stem van Coline alle kanten uitvliegt. We krijgen een overtuigende track te horen die het epische van een winnend Eurosongnummer combineert met muzikale klasse van artiesten als Sigrid, Florence Welch en Angèle. Het is best magisch te noemen hoe Toitoine zich muzikaal perfect en ingetogen staande weet te houden naast zoveel power en wowfactor. Na het horen van dit nummer, verbaast het ons allerminst dat ze tot de laureaten van Sound Track behoren. Dit duo heeft de potentie om Angèle naar de kroon te steken.

111 posts

About author
Managet en boekt als OENGER, is Cultuurmanager vermomd als ambtenaar.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coline & Toitoine - "Tell the Lord"

Er doen de afgelopen dagen veel ‘ones to watch’-lijstjes de ronde, maar als wij je één Belgische band mogen aanraden om in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENTILATEUR - "Balayeurs"

VENTILATEUR komt voor het eerst sinds hun losse single “Djakarta” (2019) met nieuwe muziek. Het trio debuteerde in 2019 met een zelf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.