Nieuwe singles

Maak kennis met AMOR van De Roma en win duotickets

© CPU – Jan Van Hecke

De legendarische Antwerpse concerttempel De Roma heeft er een gloednieuw zaaltje bij. Het vond in restaurant AMOR, pal naast de eigen zaal, onderdak voor een podium waarop zal worden ingezet op intieme concerten van opkomende talenten. De najaarsprogrammatie ziet er alvast veelbelovend uit en heeft voor elke muziekliefhebber wel iets in petto. Om de opening van de nieuwe zaal te vieren, mogen wij voor elk van onderstaande concerten duotickets weggeven.

17/10 – Sebastian Plano

De Argentijnse Sebastian Plano houdt op 17 oktober in de AMOR halt om zijn jongste studio-album Save Me Not voor te stellen. De producer en multi-instrumentalist is bekend voor zijn intrigerende composities, die vooral ook fans van Ólafur Arnalds, Sigur Rós en Nils Frahm kan bekoren. De intieme setting is dan ook de ideale gelegenheid om met deze artiest kennis te maken.

27/10 – Coline & Toitoine

Coline & Toitoine hadden deze zomer de wind echt mee en mochten de vruchten van hun harde werk oogsten. Zo goed als elk groot Waals festival gaf het vrolijke duo een plekje op zijn affiche en ook in Vlaanderen stijgt hun bekendheid. Hun uitbundige electropop zorgt vaak voor euforische gevoelens en zo zijn we er ook zeker van dat ze iedereen na hun passage in AMOR met een glimlach naar huis sturen.

3/11 – aki

Jazz is de laatste tijd hipper dan ooit en dat zorgt er dan ook voor dat er alsmaar meer jonge bands zich wagen aan het genre. Een van hen is aki, een Antwerps collectief onder leiding van Anke Verslype. Ondertussen heeft de band al twee ep’s op zijn palmares staan, waarmee die onder andere al op Jazz Middelheim het mooie weer mocht maken. De reacties op die show waren unaniem positief, waardoor aki’s passage in De Roma veelbelovend lijkt te worden.

16/11 – Ruby Grace

Ruby Grace weet wat ze wil. De jonge zangeres heeft met haar muziek een geheel eigen wereld weten te creëren, vol met glitter, regenbogen en eenhoorns. Nadat ze in 2019 Pukkelpop mocht openen, begon ze te sleutelen aan een debuut-ep. Glosy Bisous is ondertussen al een klein jaartje uit, maar door de coronacrisis was het moeilijk om die nummers live te brengen. Dat is nog maar een van de redenen waarom haar show in De Roma vol energie zal zitten!

26/11 – Joshua J

Met Joshua J staat er eind november ook nog een Nederlander in De Roma. In eigen land is hij ondertussen al uitgegroeid tot een fenomeen en het lijkt slechts een kwestie van tijd voor dat ook buiten de landsgrenzen het geval is. Zo werd Joshua al opgepikt door de Britse muziekpers en mocht hij reeds het voorprogramma verzorgen voor Anderson .Paak. Het kan wel eens zo’n concert worden waar je over tien jaar mee kan pochen tegen je vrienden dat jij daar aanwezig was.

Voor elk van deze concerten kunnen we duotickets weggeven. Daarvoor moet je natuurlijk iets doen: stuur een screenshot door naar wedstrijd@dansendeberen.be met bewijs dat je onze Facebook-pagina leuk vindt en/of ons op Instagram volgt, samen met een antwoord op volgende vraag: Coline & Toitoine wonnen vorig jaar een kansenparcours dat hun populariteit een extra boost gaf. Hoe heet die wedstrijd? Vermeld hierbij zeker het concert naar keuze als onderwerp en je gegevens! Veel succes en tot in De Roma!

1786 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

The Pretenders @ De Roma: No-nonsense rock-'n-roll

Het was alweer eventjes geleden dat The Pretenders een optreden gaf in België, namelijk van 2019, toen de band op Werchter Boutique…
LiveRecensies

Dishwasher_ @ Amor: Niets is wat het lijkt

Dishwasher_ bracht in april dit jaar hun gelijknamige debuutalbum uit. Een sterk visitekaartje dat ze nu presenteren in verschillende zalen doorheen België…
InstagramLiveRecensies

K's Choice @ De Roma: Sterk jubileumfeest

Wie een bondige geschiedenis van de Belpop opzoekt stoot ongetwijfeld snel op K’s Choice, de band rond de broers Sam en Gert…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.