Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Crates – “Sans Rênes”

Er waait een nieuwe frisse wind vanuit Nederland. De band Crates doet met hun debuutsingle “Sans Rênes” hun intrede in onze muzikale wereld. Zou hun naam afgeleid kunnen zijn van crate digging, oftewel de jacht op zeldzame vinylplaten? Daar blijft voor ons nu nog het raden naar. Het tweetal gaat de iets mysterieuzere kant uit en geeft momenteel nog niet al te veel info prijs. Let’s spice things up!

“Sans Rênes”, ofwel ‘zonder teugels’, verscheen vandaag. Het produceren, schrijven en uitvoeren lag volledig in handen van Daniël Eskens en Sam van Hoogstraten, die allebei reeds actief waren in de muziekindustrie. Op hun debuutsingle brengen ze een combinatie van groovy melodieën en instrumentale geluiden die zorgvuldig geproduceerd werden, maar vrij agressief samengebracht werden tot een excentriek, maar samenhangend geheel. Het resultaat is vrij spectaculair, maar soms ook wat chaotisch. Of het effectief een schot in de roos zal zijn? Daar kan ongetwijfeld over gediscussieerd worden.

Related posts
InterviewsUitgelicht

Interview De Beren Gieren: 'Less Is Endless is een plaats waar je het overbodige weglaat en tot de essentie komt'

Geleidelijk aan vindt de Belgische jazzscene zijn weg naar het groter publiek. Namen zoals STUFF. en Dans Dans klinken steeds bekender in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yves Tumor - "Gospel For A New Century"

Als je het over de man met de naam Yves Tumor wilt hebben, ben je wel even zoet want er valt heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Don Broco - "Half Man Half God"

Don Broco is een Britse band die veel invloeden verwerkt in hun stijl. Het viertal bestaat al sinds 2008 en zijn erg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.