Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Don Broco – “Half Man Half God”

Don Broco is een Britse band die veel invloeden verwerkt in hun stijl. Het viertal bestaat al sinds 2008 en zijn erg populair geworden in die elf jaar. Ze hebben ondertussen drie albums uit en vier EP’s. Hun vorig album Technology werd hier ook al besproken en werd onthaald als een goede mix tussen zware gitaren en elektronica.

En die lijn wordt doorgetrokken. Daar waar in het begin weinig tot geen elektronica aanwezig was, is dat nu prominent aanwezig. Waar het vroeger alternatieve rock met post-hardcore was waar invloeden van elektronica aanwezig waren, is nu de klepel doorgeslaan naar elektronica. Je hoort nog wel flarden van de oude Don Broco, maar er is zeker een koerswijziging te horen. Er is duidelijk veel naar oude Prodigy geluisterd en dat is goed bedoeld. Maar de hoge stemmetjes maken het nummer echt braaf en de link naar een boyband is dan snel gelegd.

Een leuk up-tempo nummer waar de stem af en toe in de weg staat. Voor de fans een must, maar met deze stijlbreuk gaan er zeker fans afhaken. Een nieuw album is nog niet aan de orde. Maar 29 januari staan ze wel in Utrecht op het podium.

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waterparks - "FUCK ABOUT IT" (feat. blackbear)

De mannen van Waterparks doen het opnieuw, en deze keer samen met de Amerikaanse artiest blackbear. Het trio, bestaande uit Awsten Knight…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single cleopatrick - "OK"

Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterklas, hebben hun passie ontdekt in het lager, en maken sinds het middelbaar hun eigen muziek….
InstagramLiveRecensies

Tash Sultana @ OLT Rivierenhof: High worden zonder drugs

Gisteravond nam Tash Sultana ons mee op een psychedelische rondtrip door hun universum. Het was vertrouwd, maar toch verrassend. Het genderfluïde, multi-instrumentale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.