Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lucy Blue – “See You Later”

Lucy Blue is voor velen nog een onbeschreven blad, maar de grote spelers in de muziekindustrie zijn wel al helemaal weg van de Ierse. Maar liefst zeven grote labels streden om het toptalent uit Dublin, maar uiteindelijk viel haar keuze op Columbia Records. De twee nummers die ze tot nog toe had uitgebracht, werden inmiddels offline gehaald, maar ze maakten wel zoveel indruk op ons dat we haar uitriepen als een van de ‘Grote Beren van Morgen 2021‘. Het mag dus duidelijk zijn dat we de komende maanden heel wat van haar mogen verwachten! Vandaag trapt ze haar muzikale loopbaan definitief op gang met ‘debuutsingle’ “See You Later”, een rustige ballade die de hype rond haar persona ongetwijfeld zal aanzwengelen.

“See You Later” is een eerste knappe visitekaartje van Lucy Blue waarmee ze meteen een vliegende start neemt. De tijdsgeest weet Lucy Blue op sublieme wijze te vatten door te kiezen voor een zachte popballade over liefde en verliefd zijn. Het is dan ook geen toeval dat Lucy Blue met dit nummer slim weet in te spelen op de hype rond “drivers license” van Olivia Rodrigo, al horen we in het refrein ook wel wat Billie Eilish-invloeden de revue passeren. Het verhaal zit goed in elkaar en wordt vooral ook op een overtuigende en rustgevende manier gebracht. Van Lucy Blue gaan we nog heel veel horen, daar zijn we na “See You Later” nog zekerder van.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1386 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Blue - "Pilot"

De ster van de Ierse Lucy Blue begint steeds harder te rijzen en dat is geen wonder. In januari schoven we haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Blue - "Your Brother's Friend"

Het was alweer even geleden sinds we nog iets van Lucy Blue hadden gehoord, maar onze Grote Beer van Morgen slaat weer…
FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Lucy Blue & David Numwami

Bijna elke dag ontdekken we bij Dansende Beren nieuwe acts die we vanaf dan nauwlettend in de gaten houden. Sommigen maken zulke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.