Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lucy Blue – “See You Later”

Lucy Blue is voor velen nog een onbeschreven blad, maar de grote spelers in de muziekindustrie zijn wel al helemaal weg van de Ierse. Maar liefst zeven grote labels streden om het toptalent uit Dublin, maar uiteindelijk viel haar keuze op Columbia Records. De twee nummers die ze tot nog toe had uitgebracht, werden inmiddels offline gehaald, maar ze maakten wel zoveel indruk op ons dat we haar uitriepen als een van de ‘Grote Beren van Morgen 2021‘. Het mag dus duidelijk zijn dat we de komende maanden heel wat van haar mogen verwachten! Vandaag trapt ze haar muzikale loopbaan definitief op gang met ‘debuutsingle’ “See You Later”, een rustige ballade die de hype rond haar persona ongetwijfeld zal aanzwengelen.

“See You Later” is een eerste knappe visitekaartje van Lucy Blue waarmee ze meteen een vliegende start neemt. De tijdsgeest weet Lucy Blue op sublieme wijze te vatten door te kiezen voor een zachte popballade over liefde en verliefd zijn. Het is dan ook geen toeval dat Lucy Blue met dit nummer slim weet in te spelen op de hype rond “drivers license” van Olivia Rodrigo, al horen we in het refrein ook wel wat Billie Eilish-invloeden de revue passeren. Het verhaal zit goed in elkaar en wordt vooral ook op een overtuigende en rustgevende manier gebracht. Van Lucy Blue gaan we nog heel veel horen, daar zijn we na “See You Later” nog zekerder van.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1552 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Related posts
Features

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2022 (deel 2)

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelen we begin januari een hoop nationale en internationale namen in onze rubriek ‘Grote Beren van Morgen’, van wie…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2022: Patches

We mogen met Dansende Beren dagelijks nieuwe nummers, albums en vooral ook nieuwe artiesten ontdekken. Sommige acts laten zo een grote indruk…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen: Ão

We mogen met Dansende Beren dagelijks nieuwe nummers, albums en vooral ook nieuwe artiesten ontdekken. Sommige acts laten zo een grote indruk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.