Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Olivia Rodrigo – “drivers license”

Sinds haar bijdrage aan High School Musical: The Musical – The Series is Olivia Rodrigo een naam om in de gaten te houden. De amper 17-jarige zangeres heeft nog maar net haar debuutsingle uitgebracht, maar het nummer heeft al een hoop overweldigende reacties gekregen. Olivia is dan ook geen vreemde in de muziekindustrie: met “All I Want”, geschreven voor de Disney+ serie, kreeg ze al een hoop aandacht. Ook Taylor Swift mag ze rekenen tot een van haar fans.

Op haar debuut “drivers license” stelt Olivia zich volledig open. Net zoals op “All I Want” krijgen we een kwetsbare versie van haar te horen. Toch is “drivers license” een delicaat nummer dat onmiddellijk boeit. In de single verkent Olivia de complexiteit van liefdesverdriet aan de hand van een simplistische piano en geklap op de achtergrond. Door het weinige gebruik van instrumenten lijkt het alsof Olivia ons meeneemt doorheen haar relatiebreuk. Haar talent voor het schrijven van teksten die pure emotie weerspiegelen, doet trouwens sterk denken aan Lorde en Taylor Swift – een combinatie die er zeker mag wezen. Later dit jaar brengt de 17-jarige zangeres haar debuut-ep uit en als haar andere singles even kwaliteitsvol zijn, lopen de verwachtingen zeker hoog op.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Rodrigo - “Can’t Catch Me Now”

2023 was – is het te vroeg om in de verleden tijd te spreken? – het jaar van Olivia Rodrigo. Comebacksingles “vampire”…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Olivia Rodrigo - GUTS (★★★★½): De geboorte van een gedesillusioneerd popicoon

Volwassen worden is nooit makkelijk, maar probeer je even in te beelden hoe ongelooflijk moeilijk het is als je plotseling een superster…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Rodrigo - "bad idea right?"

Er zijn weinig artiesten die zo’n explosieve carrièrestart meemaakten als Olivia Rodrigo. De Amerikaanse singer-songwriter ging begin 2021, middenin de pandemie, viraal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.