Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Olivia Rodrigo – “drivers license”

Sinds haar bijdrage aan High School Musical: The Musical – The Series is Olivia Rodrigo een naam om in de gaten te houden. De amper 17-jarige zangeres heeft nog maar net haar debuutsingle uitgebracht, maar het nummer heeft al een hoop overweldigende reacties gekregen. Olivia is dan ook geen vreemde in de muziekindustrie: met “All I Want”, geschreven voor de Disney+ serie, kreeg ze al een hoop aandacht. Ook Taylor Swift mag ze rekenen tot een van haar fans.

Op haar debuut “drivers license” stelt Olivia zich volledig open. Net zoals op “All I Want” krijgen we een kwetsbare versie van haar te horen. Toch is “drivers license” een delicaat nummer dat onmiddellijk boeit. In de single verkent Olivia de complexiteit van liefdesverdriet aan de hand van een simplistische piano en geklap op de achtergrond. Door het weinige gebruik van instrumenten lijkt het alsof Olivia ons meeneemt doorheen haar relatiebreuk. Haar talent voor het schrijven van teksten die pure emotie weerspiegelen, doet trouwens sterk denken aan Lorde en Taylor Swift – een combinatie die er zeker mag wezen. Later dit jaar brengt de 17-jarige zangeres haar debuut-ep uit en als haar andere singles even kwaliteitsvol zijn, lopen de verwachtingen zeker hoog op.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

68 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Olivia Rodrigo - SOUR (★★½): Een paar nummers te veel

Voor weinigen ging het zo snel als voor Olivia Rodrigo. Bekend van de Disneyreeks High School Musical: The Musical – The Series…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Rodrigo - "good 4 u"

Er is een nieuwe hype in muziekland en haar naam is Olivia Rodrigo. Eerder deze week bracht de Amerikaanse tijdens de Brit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Rodrigo - "deja vu"

Nog maar 18 jaar is ze en toch heeft Olivia Rodrigo al wereldwijd een onvergetelijke indruk gemaakt. Niemand had dan ook verwacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.