Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ivori Moss – “What If”

Ivori Moss omschrijft zichzelf als het muzikale nichtje van supermodel Kate Moss: stijlvol, elegant en je ne sais quoi. Niet de meest concrete omschrijving, maar na een snelle blik op de Instagrampagina kunnen we in ieder geval al bevestigen dat het trio stijlvol is. Frontvrouw Aline Goffin ging de afgelopen jaren met haar twee neven (waaronder de gitarist van Oscar and the Wolf) op zoek naar hun eigen sound en uiteindelijk namen ze samen met producer Pieterjan Coppejans (de vriend van Eefje de Visser) een ep op. Vandaag krijgen we een eerste single te horen.

Debuutsingle “What If” is meteen een fijn elektropopliedje dat wat doet denken aan bijvoorbeeld Jessie Wares meest recente plaat, maar dan iets minder disco. Desondanks blijft het een dansbaar nummer dat een positieve invloed heeft op je gemoedstoestand. Goffins zachte stem glijdt over de instrumentatie, waardoor het liedje vlot binnendringt in het hoofd van de luisteraar. De gelaagde muziek en zang bevat enkele leuke details en zo kan je na enkele luisterbeurten nog nieuwe dingen ontdekken. Laat die eerste ep maar komen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ivori Moss - "Dreamer"

Twee maand geleden kregen we het eerste lied van Ivori Moss te horen. “What If” was meteen een fijn electropopliedje, dat al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amber Mark - "Generous"

Vorig jaar kroop de New Yorkse Amber Mark definitief van onder de radar en bleek vooral de single “Mixer” een geknipte voorjaarssingle….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sevens - "What If"

Dat we in België heel wat Nederlandstalige hiphoptalenten hebben, werd de afgelopen maanden dankzij namen als Rian Snoeks of IKRAAAN meer dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.