banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ivori Moss – “Dreamer”

Twee maand geleden kregen we het eerste lied van Ivori Moss te horen. “What If” was meteen een fijn electropopliedje, dat al gauw door Noémie Wolfs op Studio Brussel werd gedraaid. Het trio bestaat uit de broers Sander en Jasper Bullynk (van Oscar and the Wolf) en hun nicht Aline Goffin. Enkele jaren geleden bracht zij al een album uit met Along A Line, maar als je haar stem herkent, hoeft het niet per se van dit muziekproject te zijn. Goffin sprak namelijk al de stemmen in van onder meer Elsa in Frozen, Belatrix in de Harry Potter-films en Alice in Alice in Wonderland.

Op “Dreamer” heeft Ivori Moss het over hoogsensitiviteit en het feit dat mensen die hier aan lijden vaak bestempeld worden als overgevoelig, of dat er wordt gezegd dat ze wegdromen. De groep omschrijft het lied als een ode aan de kwetsbaarheid die open bloeit tot een volkslied voor de hoogsensitieven. “Dreamer” begint vrij rustig en braaf. ‘Laat het los’ moeten Aline en haar neven toen gedacht hebben, want al gauw komt er een leuke beat bij en zo wordt het een dansbare tweede single. Doorheen het nummer lijkt de muziek alleen maar aanstekelijker te worden en op het einde is het dan ook dansen geblazen. Rustig wegdromen zal moeilijk gaan met “Dreamer”, dus gooi je benen dan maar los.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

802 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ivori Moss - "What If"

Ivori Moss omschrijft zichzelf als het muzikale nichtje van supermodel Kate Moss: stijlvol, elegant en je ne sais quoi. Niet de meest…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Future Messiah - "Dreamer"

Het was meer dan een jaar wachten op de tweede single van Future Messiah, maar de groep rond multi-instrumentalist Daan De Clerck…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Four Tet - "Dreamer"

Kieren Hebden, beter bekend als Four Tet, is aan het werken aan een nieuw album en daar horen natuurlijk ook nieuwe singles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.