Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sevens – “What If”

Dat we in België heel wat Nederlandstalige hiphoptalenten hebben, werd de afgelopen maanden dankzij namen als Rian Snoeks of IKRAAAN meer dan duidelijk. Ook op Engelstalig vlak hebben we met Thibaut Sevens een topper in wording. De jonge Limburger wist ons al omver te blazen met “Déjà Vu” en breit daar met “What If” een mooi vervolg aan vast. Voor zijn nummers werkt Sevens samen met producer Anders (die we kennen van onder andere ICTO, Uberdope en Loyk) en die heeft de jongeman ook deze keer weer geholpen om het beste in zichzelf naar boven te halen.

“What If” klinkt op het eerste gehoor wat rustiger dan “Déjà Vu”, maar zit minstens even goed in elkaar. Een gitaar begeleidt ons doorheen het hele nummer, maar wanneer de beat en Sevens’ stem erbij komen, zijn we helemaal mee. Het werd eerder een laidback nummer, dat dankzij de zware bassen extra kracht bijgezet wordt. Nog een pluspunt is dat de refreinen snel blijven hangen en zich meteen in je hoofd nestelen. Er hangt een soort gezellige sfeer doorheen de single, die aan het eind van het nummer nog een hoogtepuntje bereikt. “What If” gaat over kracht halen uit een persoon en de vraag wat er zou gebeuren als je de gevoelens die je voor die persoon hebt toegeeft. Veel vragen in de lyrics dus, maar wij weten alvast zeker dat Sevens het ver zal schoppen als hij op dit niveau verder blijft gaan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 januari 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief