Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Amber Mark – “Generous”

Vorig jaar kroop de New Yorkse Amber Mark definitief van onder de radar en bleek vooral de single “Mixer” een geknipte voorjaarssingle. Na het vervolg “What If” hield ze het voor 2019 al voor bekeken en dus keken we reikhalzend uit naar een nieuw decennium. Voorlopig verblijdt ze ons nog niet met een album, maar met “Generous” maakt de zangeres ons wel razend benieuwd.

We krijgen vooral een andere kant van Amber Mark te horen, maar ondanks al die vernieuwingen, behoudt ze net genoeg eigenheid en herkenbaarheid. De strijkers dopen de setting om tot een sprookje met in de hoofdrol de hedendaagse prinses van de r&b die ook dit jaar op geen enkele valse noot te betrappen valt. Te zwoel laat ze het allemaal niet worden, de beats keren het tij en laten ons toe het weekend licht dansend in te zetten. Als ze deze lijn doortrekt voor ander nieuw materiaal, zal haar naam meer dan eens opduiken dit jaar. 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 januari 2020

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief