Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polo G – “GNF (OKOKOK)”

Polo G’s eerste verschijning in 2021 blijft niet onopgemerkt. Door middel van zijn album THE GOAT in 2020 trok Polo G heel wat aandacht naar zich toe en maakte hij voor zichzelf een grote naam. De in Chicago geboren en getogen rapper blijft niet stilzitten en dat toont hij aan met zijn kersverse single “GNF (OKOKOK)”.

“GNF (OKOKOK)” is een kort, maar krachtig nummer waarin Polo G terugkeert naar het prille begin van zijn carrière. Het nummer toont de typische Chicago drillstijl waarmee een jonge Polo G in 2018 zijn carrière begon. De titel van het nummer is een afkorting voor ‘Give No F*ck’ en dit maakt  Polo G ook duidelijk. In “GNF (OKOKOK)” rapt Polo G voornamelijk over bendegeweld en hoe de politie hem niet bang maakt (Give No F*ck) wat typerend is aan drill. Het nummer is amper twee minuten lang, maar zit toch vol met actie. De manier waarop Polo G zijn teksten brengt, geeft je het gevoel dat je je middenin een bendeoorlog in Chicago bevindt. “GNF (OKOKOK)” is heel agressief gebracht, met hier en daar een strofe waar Polo G zijn normale stem gebruikt, wat de nodige afwisseling brengt die het nummer afmaakt. 

Zijn eerste single van 2021 is ongetwijfeld een goed begin voor Polo G. “GNF (OKOKOK)” zal zeker in de smaak vallen bij zijn fans, aangezien hij op sociale media meerdere keren aanvraag heeft gekregen om terug te gaan naar drillrap.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 4): Fonkelend richting ontknoping

Het lot van dag vier hing een tijd lang aan een zijden draadje, want tot gisterenmiddag bleef het onduidelijk of grote afsluiter…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Queens of the Stone Age, alt-J, Jamie xx, Jorja Smith en veel meer naar Rock Werchter 2022!

We hebben er de afgelopen jaren naar gehunkerd, maar in 2022 zal onze knaldrang eindelijk worden beantwoord. Een van de plaatsen waar…
AlbumsRecensies

Migos - Culture III (★★★): De trilogie is compleet

Na een jaar coronavertraging is Migos eindelijk terug met het laatste deel van de Culture-trilogie. De hiphopgroep uit Atlanta domineerde tussen 2016…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.