banner

FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Queens of the Stone Age, alt-J, Jamie xx, Jorja Smith en veel meer naar Rock Werchter 2022!

© CPU – Matthias Engels

We hebben er de afgelopen jaren naar gehunkerd, maar in 2022 zal onze knaldrang eindelijk worden beantwoord. Een van de plaatsen waar we terug met tienduizenden zullen kunnen genieten van livemuziek, zal ongetwijfeld de weide van Werchter zijn. Tussen tal van dagevenementen door, zal van 30 juni tot en met 3 juli naar goede gewoonte weer Rock Werchter plaatsvinden. Op de affiche pronken ondertussen al een zevental mooie namen, waaronder Pearl Jam, Metallica en Red Hot Chili Peppers. Vandaag komt daar nog een mooi pakketje bij.

Op donderdag krijgen we eerst en vooral drie herbevestigingen van de afgelopen jaren, want zo zullen PIXIESBeck en HAIM terugkeren richting de weide van Werchter. Net zoals de voorbije jaren het geval was, spelen zij op de openingsdag naast Pearl Jam. Op de reeds uitverkochte vrijdag zal Queens of the Stone Age de mannen van Metallica vervoegen. Bovendien kan er ook gedanst worden op The Streets en Moderat, en zullen alt-J en Sam Fender er naar goede gewoonte een dijk van een show neerzetten. We duiken het weekend in met heel wat moois, want op zaterdag krijgen we de wondermooie stemmen van Phoebe Bridgers en Jorja Smith, en zullen we wederom dansen met Bicep Live en Jamie xx. Daarnaast krijgen we met Nothing But Thieves een portie gitaarmuziek op ons bord. Ook op de slotdag zijn er enkele toevoegingen, want The Killers en Red Hot Chili Peppers krijgen bezoek van de mannen van Keane en Sum 41, en ook rapper Polo G zal van de partij zijn.

De ticketverkoop van Rock Werchter 2022 is reeds gestart. Dagtickets voor vrijdag 1 juli (met Metallica) zijn ondertussen al allemaal de deur uit. Let wel op, want vanaf 1 december zullen de ticketprijzen de hoogte in gaan! Meer info vind je op de website van het festival!

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het vet):

Donderdag 30 juni: BeckHAIM – Pearl Jam – PIXIES

Vrijdag 1 juli: alt-J – Metallica – ModeratQueens of the Stone Age – Sam Fender – The Streets

Zaterdag 2 juli: Bicep Live – Faith No More – Imagine Dragons – Jamie xxJorja SmithNothing But ThievesPhoebe Bridgers Twenty One Pilots

Zondag 3 juli: KeanePolo G – Red Hot Chili Peppers – Sum 41 – The Killers

1050 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Måneskin komt naar Rock Werchter 2022!

Måneskin, het is misschien wel de poprockrevelatie van het jaar. Na een overwinning op het Eurovisiesongfestival trok de band al gauw door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single killthelogo - "Buy More Sh!t"

Hoewel killthelogo een recent opgerichte band is, schrijven we hier niet over een stel jonge veulens. Frontman Daniel Mies en gitarist Niko…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Killers vervoegt de affiche van Rock Werchter 2022!

Rock Werchter lijkt opnieuw in zijn gebruikelijke ritme te vallen en zo krijgen we ook deze week een nieuwe naam voor de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.