Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree – “Out of Ordinary”

Oliver Tree stopt ermee. Hoe lang zal het nog duren voor dat mopje niet meer grappig is. Spoiler: alleen de man zelf lacht er nog mee. Desondanks weet hij wel de aandacht naar zichzelf te blijven trekken. Het lukt dan tegenwoordig misschien niet meer zo goed als toen hij zijn debuutplaat Ugly is Beautiful uitbracht, maar toch. De man met het bloempotkapsel is dus nog steeds niet uitgezongen, want binnenkort brengt hij de deluxe versie van dat album uit: Ugly is Beautiful: Shorter, Thicker & Uglier. Zoals dat gaat bij deluxe versies, is dat gewoon de plaat met enkele middelmatige extra nummers die het album in eerste instantie niet haalden. Dat is bij Tree niet anders.

‘I am out of ordinary’ is nagenoeg de enige zin die je moet kennen om het nummer mee te zingen. Er zijn dus te veel normale mensen en dingen in de wereld en daarom is Oliver Tree er, om daar verandering in te brengen. Als hij er echt wil uitspringen, dan zal het toch op een andere manier moeten dan met dit nummer. Een platte beat, gigantisch veel herhaling en de minst creatieve songtekst die hij ooit maakte… zoals gezegd: “Out of Ordinary” is een middelmatig extra nummer dat het album in eerste instantie niet haalde. Op drie minuten gebeurt er bijna letterlijk niets, waardoor de verveling na een halve minuut al toeslaat. Ja, Oliver Tree trekt opnieuw de aandacht, maar dit keer in negatieve zin.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2107 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Oliver Tree @ Ancienne Belgique (AB): Entertainment boven muziek

Oliver Tree dankt zijn succes aan TikTok en zijn entertainende videoclips. Dat je daardoor al meteen met een kritischere blik wordt bekeken,…
AlbumsRecensies

Oliver Tree - Alone In A Crowd (★★): Singles en opvulsel

Er valt op z’n minst wel wat te zeggen over de persona van Oliver Tree. De man, die veelal als levende meme…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oliver Tree - "Essence" (feat. Super Computer)

Oliver Tree heeft sinds kort een nieuw kapsel en dat kan maar één ding betekenen: er komt een nieuwe plaat aan. Na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.