Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 347aidan & Kenny Beats – “IDWK”

Amper zeventien jaar is hij, maar 347aidan is nu al een van de grootste beloftes in de muziekwereld. Met een resem nummers speelde de Canadees zich al snel in de kijker van de grote spelers om uiteindelijk bij Columbia Records een platencontract te tekenen. Met zijn vorige single “Dancing In My Room” domineerde hij enkele weken lang de FY-pagina van TikTok en ook op zijn eigen profiel entertaint hij nu al meer dan een half miljoen volgers. Het gaat pijlsnel voor het nieuwe tieneridool, maar overhaast zich gelukkig niet. Zijn imago en het visuele aspect zijn goed doordacht en zorgen ervoor dat vooral een jong publiek zich in zijn muziek en zijn persoonlijkheid kan herkennen. Voor zijn nieuwste single werkte 347aidan samen met de veelgeprezen Kenny Beats, met het fijne “IDWK” als resultaat.

Amper een uur hadden 347aidan en Kenny Beats nodig om “IDWK” in elkaar te knutselen. De spontaniteit en de impulsiviteit spatten er dan ook al vanaf de eerste seconden van af en dat zorgt voor een monter deuntje. Het nummer is opgebouwd rond een sample waar Kenny Beats simpelweg een eenvoudige drumbeat over heeft gegoten. Het is dan ook vooral 347aidan die “IDWK” met een catchy refrein en een sterk gevoel voor melodie naar een volgende dimensie weet te brengen. Vooral ook de punkachtige en ondeugende zang weet een aardige dosis dopamine vrij te maken, waardoor je het nummer niet al te snel beu wordt. “IDWK” is kort en straight to the point waardoor een volgende TikTok-hit niet onlogisch lijkt.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

347aidan & Balming Tiger @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Voor iedereen een microfoon!

Terwijl alle rockers van het land zich begaven naar de Brusselse Kruidtuin, gingen wij gisterenavond binnen in de Botanique snuisteren. Daar speelden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "Troubles" (feat. T-Pain)

Na het succesvolle zijprojectje UNLOCKED van Denzel Curry en Kenny Beats uit 2020, is er met “Troubles” alweer een samenwerking tussen de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 347aidan - "BAD KIDS"

347aidan is nog lang niet uitgedanst in zijn kamer. Met amper zeventien lentes achter de kiezen veroverde de Amerikaanse tiener miljoenen harten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.