Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Sweet & Dandy”

Over een kleine maand is het zo ver, dan verschijnt het tweede album van Tash Sultana. De Australische brak een vijftal jaar geleden door en bracht in 2018 een eerste langspeler uit. Hen heeft de afgelopen maanden al verschillende singles uitgebracht in de aanloop van Terra Firma, het tweede album van Sultana. Een relax sfeertje en chille gitaar vormden de rode draad doorheen “Pretty Lady”, “Greed”, “Beyond The Pine” en “Willow Tree” met Jerome Farah. De nummers klinken telkens een klein beetje anders, maar een wat meer gevarieerde sound zou zeker geen kwaad kunnen.

“Sweet & Dandy” proeft zeker en vast zoet. Ook deze keer kunnen we wegdromen met Tash Sultana, maar willen we dat nog wel? Het nummer klinkt alweer vrijwel hetzelfde als de voorgaande singles. In het begin deed Sultana ons warmlopen voor hun tweede album, maar doordat alle singles telkens vrijwel hetzelfde klinken, is het niet meer spannend wanneer een nieuwe single wordt gedropt. ‘Hoe zou het nieuwe nummer van Tash Sultana klinken?’ is een vraag die weinig mensen stellen, want het antwoord is gewoon hetzelfde als anders. Op zich is “Sweet & Dandy” een fijn nummer, maar te veel hetzelfde is toch ook maar saai.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

863 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Tash Sultana - Terra Firma (★★★): Gezocht: kruidige wintersoep

Tash Sultana was nog geen drie jaar oud en al in de ban van de gitaar. Tien jaar later speelde die met…
FeaturesInstagramMuzieknieuwtjes

41 albums om naar uit te kijken in februari en maart

In een normaal jaar zouden we nu al rijkhalzend uitkijken naar tientallen concerten die ons voorjaar vulden. We hoeven je niet meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "Willow Tree" (feat. Jerome Farah)

Dat er over enkele maanden een tweede langspeler van Tash Sultana verschijnt, is voor fans geen verrassing meer. Terra Firma zal Flow…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.