Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana – “Willow Tree” (feat. Jerome Farah)

Dat er over enkele maanden een tweede langspeler van Tash Sultana verschijnt, is voor fans geen verrassing meer. Terra Firma zal Flow State uit 2018 opvolgen en ondanks dat dat een puik album was, dateert de grootste hit van de Australische nog van voor haar debuutalbum. Op de ep die in 2017 werd uitgebracht vinden we met “Jungle” en “Notion” de twee populairste nummers van deze artiest terug. Vooral met die eerste wist hen heel wat mensen te bereiken, maar ook met de singles die eerder dit jaar werden uitgebracht, wist Sultana terecht al wat aandacht naar zich toe te trekken. “Pretty Lady“, “Greed” en “Beyond The Pine” worden nu opgevolgd door “Willow Tree”, een samenwerking met rapper Jerome Farah.

Warme blazers en een herkenbare gitaar maken van “Willow Tree” meteen een typisch Tash Sultananummer. Het lied straalt opnieuw een chill sfeertje uit en bevat ook deze keer door die gitaar wat funky elementen. Nog vooraleer Jerome Farah aan zijn rap begint, komt het lied al iets stoerder over, doordat ook de zang van Sultana wat aan hiphop doet denken. Op het einde zingen de twee samen en met die leuke samenhang sluit het nummer af. Ondanks het alweer een tof liedje is, blijft de artiest wel wat hangen in dezelfde sferen en sound. Eens iets anders zou leuk zijn!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1116 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2023 (Festivaldag 3): Warme energiestoten

Op de derde en laatste dag van Couleur Café was het dankzij de brandende zon bakken en braden. Op veel verkoeling van…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop 2023 (Festivaldag 3): Kleurrijke momenten op een grijze dag

Voor het bekendste hoofddeksel van Landgraaf – het roze hoedje – weer een jaartje opgeborgen moet worden, vierde het Nederlandse festival Pinkpop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tash Sultana - "James Dean"

De Australische Tash Sultana is hier om je dag aanzienlijk beter te maken. De multi-instrumentalist uit Melbourne kennen de meesten ondertussen wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.