Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale – “mind games”

Het lijkt bijna alsof Emma Bale wekelijks nieuw materiaal op de wereld loslaat. Dat is nu wel niet het geval, maar de singles verschijnen wel aan de lopende band. Dat komt doordat de jonge zangeres al enige tijd bezig is aan haar debuutplaat. Een naam of een releasedatum hebben we nog steeds niet, maar we kunnen in de tussentijd wel genieten van leuke nummers als “moonchild“, “everything you are” en “greedy“. Daar komt vandaag nog een leuk popnummertje bij in de vorm van “mind games”, dat ons nog wat meer doet uitkijken naar dat album.

Op haar nieuwste werk trekt Emma de donkere catchy poplijn vrolijk door. Nu ja, vrolijk is misschien het foute woord, want de vreugde spat nu niet meteen van de single af. Dat hoeft voor de duidelijkheid niets slecht te betekenen, want “mind games” is zeker en vast een goed nummer geworden. Met een lichte melancholische toets komt de song traag op gang, maar het is pas in de refreinen dat we echt over de streep worden getrokken. De bassen laten onze gehoorkanalen trillen, Emma windt ons zonder moeite om haar vinger en de aanvullende elektronische effectjes zijn de kers op een smakelijke taart. Tegen het einde kruipt de zangeres nog even onder onze huid door op een ietwat epische manier op te bouwen naar de apotheose, waarna “mind games” mooi op z’n eind loopt. Een sterke single dus alweer van Emma Bale, waardoor die debuutplaat niet meer lang kan uitblijven.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
AlbumsRecensies

Emma Bale - 3.1 (★★★½): Zalfje voor de ziel

Tien jaar geleden schoot de carrière van de inmiddels 24-jarige Emma Bale uit de startblokken na haar deelname aan The Voice Kids….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale - "Kompas"

Emma Bale scoorde haar eerste hits als tiener nadat ze succesvol deelnam aan The Voice Kids en won op haar zeventiende als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.