Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale – “greedy”

Emma Bale heeft zich heel lang teruggetrokken om zich helemaal te focussen op het maken van haar debuutalbum, dat nu al bijna drie jaar op zich laat wachten. Nu lijkt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel, want ze doorbreekt de stilte met een nieuw nummer, dat de eerste officiële single is van haar eerste album. Een mogelijke springplank om die plaat een succes te laten worden, heeft ze met haar deelname aan het nieuwe seizoen van het VTM-programma Liefde voor muziek in ieder geval al te pakken.

Ze heeft er lang naar gezocht, maar Emma Bale heeft haar geluid geworden waarmee ze in Vlaanderen en ver daarbuiten hoopt te scoren. “greedy” is een bijzonder catchy en modern popnummer, waarop we de zangeres horen schitteren dankzij onder andere de funky baslijn en de leuke vocale productie die het geheel nog wat meer kleur geeft. We zien en horen duidelijk dat Emma Bale een artistieke groei heeft meegemaakt, die ze nu eindelijk met heel de wereld zal delen. “Greedy” is alvast een zeer goed eerste voorsmaakje daarvan. Kleine meisjes worden groot!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
AlbumsRecensies

Emma Bale - 3.1 (★★★½): Zalfje voor de ziel

Tien jaar geleden schoot de carrière van de inmiddels 24-jarige Emma Bale uit de startblokken na haar deelname aan The Voice Kids….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale - "Kompas"

Emma Bale scoorde haar eerste hits als tiener nadat ze succesvol deelnam aan The Voice Kids en won op haar zeventiende als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.