Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale – “moonchild”

Emma Bale heeft al heel wat weten te bereiken op jonge leeftijd en dat zonder een album uit te brengen. Nadat ze bij The Voice Kids de aandacht trok en uiteindelijk samen met Milow met “Fortune Cookie” op nummer één stond in de Ultratop, ging ze in Duitsland op tour met Lena. In Vlaanderen stond ze bovendien op zo goed als elk groot festival en won ze als jongste artieste ooit een MIA. 2021 lijkt haar belangrijkste jaar tot nu toe te worden, want haar debuutalbum staat in de startblokken en een deelname bij Liefde Voor Muziek geeft die release met zekerheid een duwtje in de rug.

In tegenstelling tot haar nog maar twee weken jonge nummer “everything you are“, heeft haar nieuwe single “moonchild” een ingetogen compositie en lijkt ze verder te willen bouwen op het succes van vroeger. Toch is “moonchild” geen afkooksel van haar alom bekende versie van “All I Want”, maar verrijken strijkinstrumenten het nummer en blijft de melancholische sfeer behouden zonder te vervelen. “moonchild” draait rond iemand onvoorwaardelijk hard missen en die emotionele achtergrond komt ook in de muziek terug. Emma Bale kan het nog steeds en dat stelt ons gerust voor haar aankomende debuut, want ook de single “greedy” wisten we al te smaken. Of “moonchild” op dat album zal staan, is echter nog niet duidelijk aangezien ze het nummer al even in haar setlist heeft staan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
AlbumsRecensies

Emma Bale - 3.1 (★★★½): Zalfje voor de ziel

Tien jaar geleden schoot de carrière van de inmiddels 24-jarige Emma Bale uit de startblokken na haar deelname aan The Voice Kids….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Emma Bale - "Kompas"

Emma Bale scoorde haar eerste hits als tiener nadat ze succesvol deelnam aan The Voice Kids en won op haar zeventiende als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.