Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports – “The Look”

De afgelopen maanden brachten de mannen van Sports een aantal singles uit als voorsmaakje op hun nieuwe plaat die we midden februari mogen verwachten. Met de aanstekelijke indiepopdeuntjes van “Tell You Something”, “Baby Baby” en “Never Know” maakte het Amerikaanse trio uit Oklahoma ons al een beetje warm voor dat aankomende album. Met dat warm maken (dat trouwens mooi meegenomen is tijdens dit gure sneeuwweer) gaan ze nu verder met behulp van nog een nieuw nummer.

Wie naar “The Look” luistert, kan niet anders dan instant vrolijk worden. Als meesters in het gebruiken van beatjes en synths creëren Cale Chronister en de broertjes Jacob en Chrisitan Theriot een heerlijk aanstekelijke sound die op een of andere manier meteen je gelukshormonen triggert. Het nummer ligt in de lijn van de vorige singles, maar de band schakelt een versnelling hoger waardoor we spontaan beginnen te wippen op onze stoel. Haal je dansbenen dus maar boven en shake alles even los in je living, want stilzitten lukt alvast niet op dit funky nummer. Als kers op de taart gooien de jongens na minuut drie nog een zwoele Spaanse vrouwenstem over het liedje, waardoor het plaatje compleet is. “The Look” is dus het ideale nummer voor wie even wil wegdromen naar een strandfeestje in warmere oorden.

Sports’ nieuwe album Get A Good Look Pt. 1 komt uit op 12 februari.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

24 posts

About author
Meestal een blij (en dansend) beertje!
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.