Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports – “Never Know”

Joepie, nieuwe muziek van Sports! De naam van deze band, bestaande uit Cale Chronister en de broertjes Jacob en Chrisitan Theriot, zegt echter niets over het atletisch vermogen van de mannen. Naar eigen zeggen sporten de bandleden namelijk even vaak als ze optredens hebben kunnen geven tijdens de lockdown. Kon iedereen maar over de gave beschikken om slank te blijven zonder inspanning… Ah ja, naast dit ongelooflijke talent maakt de band ook leuke liedjes. Na het uitbrengen van de twee zeer fijne albums Naked All the Time en Everyone’s Invited, liet de band enkele weken geleden een nieuw nummer op ons los. Als vervolg op “Tell You Something” en “Baby Baby” krijgen we nu “Never Know”.

“Never Know” klinkt vanaf de eerste noot zoals elk typisch indiepopnummer. Het wordt gedragen door een goeie baslijn die doorheen het volledige nummer, maar vooral net na de bridge mooi naar voor komt. Daar voegde de band nog wat beats en synths aan toe, met als resultaat een ongelofelijk leuke melodie die stilzitten moeilijk maakt. De vrij simpele tekst verhoogt bovendien de meezingbaarheid van de single, waardoor het eigenlijk bijna over wat hitpotentieel beschikt. Niet echt een nummer waar we een hevige workout op kunnen uitvoeren, maar eerder eentje om op het gemak de heupen op los te schudden. Heerlijk!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

30 posts

About author
Meestal een blij (en dansend) beertje!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports - "Baby Baby"

Nee, dit artikel gaat niet over Justin Bieber en zijn “Baby” die een comeback maken uit 2010. Wel over de nieuwe single…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.