Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bakar – “Having a Good Time, Sometimes”

Bakar is heel druk bezig met het creëren van een opvolger op zijn debuutplaat BADKID. De Brit werd door zijn grensverleggende genrefusie van punk, rap en indie door een aantal vakbladen al bestempeld als de rockster van de volgende generatie en sloeg ons met zijn energetisch optreden op Les Nuits Botanique in 2019 ook met verstomming. Zijn grootste succes kende de artiest uit London met “Hell N Back“, waarmee hij weken aan een stuk de US Alternative charts domineerde. De afgelopen maanden kon Bakar het niet laten om toch een aantal losse nummers uit te brengen om zo de tijd naar zijn langverwachte tweede album te overbruggen. Met “Having a Good Time, Sometimes” krijgen we nu zijn laatste release van het jaar.

“Having a Good Time, Sometimes” is een nummer waarin Bakar omschrijft hoe hij zich momenteel voelt. Samen met zijn (vaste) producer Zach Nahome koos hij voor een zeer subtiele en sobere instrumentatie die ervoor zorgt dat je met veel aandacht luistert naar wat Bakar te vertellen heeft. Zijn gekende poëtische schrijfstijl horen we vooral terug in de strofes van “Having a Good Time, Sometimes”, terwijl Bakar tijdens het refrein stilstaat bij het feit dat iedereen maar één leven heeft en dat we er dus het beste van moeten maken. In het refrein wordt halfweg ook nog wat percussie toegevoegd wat het nummer ook nog wat meer groove geeft. “Having a Good Time, Sometimes” is een van zijn persoonlijke favorieten en wij sluiten ons dan ook graag aan bij die mening .

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2060 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
FeaturesInstagram

15 tips voor een geslaagd Pukkelpop!

De grassprietjes in Kiewit genieten momenteel van hun laatste rustmomenten voordat er over enkele dagen weer duizenden enthousiastelingen voor vier dagen Pukkelpop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.