Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single slowthai – “Thoughts”

Slowthai staat bekend voor zijn harde teksten en uitbundige energie. Waar hij nog meer bekend om staat, zijn de controversiële uitspraken die hem al behoorlijk wat krantenkoppen hebben opgeleverd. Toch wordt er aan zijn talent amper getwijfeld, zelfs zijn ongefilterde mening verandert daar weinig aan. Het debuutalbum There’s Nothing Great About Britain werd met open armen ontvangen in de muziekwereld en werd zelfs genomineerd voor een Mercury Prize.

Binnenkort verschijnt zijn tweede album Tyron, een tweeluik met een ruwe en luide kant die we goed van hem kennen en een helft waar hij emotioneel uit de hoek komt met onder andere “feel away” en “nhs“. Op dat album is het nog even wachten, maar toch komt slowthai nu met “Thoughts”, een nieuwe single die niet op het album zal verschijnen.

Ondanks dat het nummer niet op Tyron zal staan valt het op dat hij ook met “Thoughts” een persoonlijkere weg opgaat. De lockdown was een moeilijke periode voor hem en bracht teksten teweeg zoals ‘we all got feelings, but we try to hide ‘em’ en ‘pent up aggression, have no on to talk to’. Het is duidelijk dat slowthai zijn gevoelens en frustraties eruit moest gooien, en dat heeft hij perfect gedaan op dit lied. Hij liet zijn gedachten de vrije loop en deze kwamen terecht in dit krachtig nummer. Het doet ons hunkeren naar de release van een volgende single en naar zijn album, dat vanaf vijf februari beschikbaar is.

Facebook / Instagram / Twitter / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

40 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ - "Misunderstood"

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 24KGoldn - "3, 2, 1"

24KGoldn is een relatief nieuwe naam in de muziekwereld. Hij brak in 2019 door met zijn hit “Valentino” en dropte eind dat…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A3aan - "Waarheid"

Wie een beetje vertrouwd is met het Leuvense heeft zeker al gehoord van Adriaan Dirickx, of A3aan. De jonge Belg rapt al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.