Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charly Bliss x PUP – “It’s Christmas and I Fucking Miss You”

Charly Bliss en PUP slaan de handen in elkaar om rond deze tijd van het jaar de twee belangrijkste boodschappen aan ons door te geven. Het is inderdaad Kerstmis en wat missen we elkaar toch zo enorm. Enig ander jaar had het ontzettend melig geklonken, maar eerlijk gezegd vatten deze poppunkers het gezamenlijke gevoel van ons allen mooi samen. Het is niet de eerste single over Kerstmis van Charly Bliss, maar deze schatten we toch iets hoger in.

Poppunk gaat eerder over goede gevoelens en dat willen ze ons nog meegeven in hun eerste deel van de single; want eerlijk is eerlijk, het is bijna Kerstmis en deze feestdag staat anders voornamelijk in het teken van familie en vriendschap. Helaas dit jaar niet en dat duidt dan vooral het tweede deel aan: ‘wat hebben elkaar al lang moeten missen en het zal nog even duren”. Toch zijn we dan blij dat Charly Bliss de samenwerking aangaat met de zanger van PUP, Stefan Babcock, en dat zorgt meteen voor een frisse dynamiek. De hoofdingrediënten blijven hetzelfde: leuke melodie, meezingbaar refrein en zoetgevooisde stemmen waarbij Babcock voor de juiste melancholie zorgt. Een leuke gitaarsolo zorgt voor de perfecte overbrugging in het nummer. Niet eens een cliché kerstsfeertje, maar wel een gezellig nummertje.

Een goede samenwerking in deze tijden, wie kan daar iets tegen hebben? Wij niet, maar we zullen toch blij zijn als we terug aan tafel zitten bij de volgende Kerstmis.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years - "Wyatt's Song (Your Name)"

Na “Oldest Daughter” en “Summer Clothes” volgt met “Wyatt’s Song (your Name)” de derde single uit het aankomende album van The Wonder…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat - "Fake It Till You Make It" (feat. Calya J.)

De Antwerpse Boskat levert stevige poppunk die menig luisteraar omverblaast. Dit knotsgekke duo valt niet enkel op door zijn aanstekelijke nummers, hun…
AlbumsRecensies

Simple Plan - Harder Than It Looks (★★★): Vrolijke poppunk met een donker randje

2022 is het jaar waarin Simple Plans debuut No Pads No Helmets… Just Balls zijn twintigste verjaardag viert. De vijf jonge gasten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.