Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single All Areas & Pjay Parker – “Back of the Truck”

Twee West-Vlamingen die een hiphopnummer uitbrengen. De meerderheid denkt aan Brihang en andere rappers die in het Nederlands rappen, maar het is tijd om die blik te verruimen. Engelstalige hiphop is al jaren aanwezig in ons land en blijft maar groeien. Ook Pjay Parker blijft zijn kwaliteiten verder ontwikkelen en na talloze projecten en wedstrijden is het tijd voor de samenwerking met producer All Areas.

Eind augustus bracht All Areas zijn intsrumentaal album uit, waar de productie van dit nummer ook op staat. Een echte nineties productie, die een donkere sfeer met zich meebrengt die ons licht doet denken aan iets waar D12 op zou rappen. Het is dan ook niet raar dat Pjay een sterke en harde boodschap brengt. Zonder blad voor de mond rapt hij over alles waar hij zich aan ergert in deze maatschappij. ‘Show me every racist, I can spit on ’em for days’. Een mening die zeker past in het genre dat wordt gebracht.

Deze samenwerking zullen we nog vaker zien in de toekomst en dat is zeker geen slecht idee!

All Areas: FacebookInstagram

Pjay Parker: FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

100 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PVGbeats - "Cypher" (feat. Pjay Parker, MDK, KFRESH & Peakock)

PVGbeats en zijn team zijn stilletjes naar de oppervlakte van hiphop Vlaanderen aan het zwemmen. Samen met MDK en Lionel Kemp brengen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.