Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Strange Bones & Calva Louise – “Nine Lives”

Heb jij je altijd afgevraagd wat er zou gebeuren als twee bombastische bands als Strange Bones en Calva Louise hun krachten bundelen? Wel, nu krijg je eindelijk het antwoord. Beide groepen zijn onlangs begonnen aan een nieuw hoofdstuk en dat zal er ongetwijfeld voor zorgen dat er in de nabije toekomst een grote doorbraak volgt. Als het van het splinternieuwe “Nine Lives” afhangt, zitten er langs beide kanten in elk geval nog grote dingen aan te komen. Wij worden namelijk meteen met onze rug tegen de muur gegooid… en dat met een harde smak.

We worden onmiddellijk helemaal ondergedompeld in de wereld van beide bands. De gitaren vliegen ons om de oren en de zang neigt al snel naar roepen. Geen tijd om er rustig in te komen dus, want het eerste refrein vlamt al voorbij. ‘I got nine lives so shoot me down’, blijft al snel hangen. Het tempo ligt zo hoog dat het rustpuntje eigenlijk welgekomen is. Echt rust kunnen we het ook niet noemen, want uiteindelijk blijkt het de opbouw te zijn voor een grootse gitaarsolo die het nummer nog wat meer kracht bijzet. Groots, bombastisch en vooral heel energetisch… kortom: het beste van twee werelden.

Strange Bones: Facebook / Instagram

Calva Louise: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1398 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calva Louise - "Tiranito"

Harde gitaren uit het Verenigd Koninkrijk… Als je Dansende Beren een beetje volgt, weet je dat er daar geen gebrek aan is….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Strange Bones - "England Screams"

Strange Bones vuurde deze week heel wat goed nieuws op hun luisteraars af! Al sinds 2014 steekt de groep zijn kop op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calva Louise - "Trial"

Er waait een frisse wind door Calva Louise. Het Britse rocktrio heeft de afgelopen jaren stevig aan zijn geluid gesleuteld en dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.