Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single gloo – “Work so Hard”

In de grote vijver van alternatieve muziek en punk uit de UK dreigt er zo nu en dan wel eens een band uit de boot te vallen. Dit willen we bij deze voor gloo goedmaken. Ondertussen heeft deze band een deal met Hassle Records, dus een kleine vis kunnen we hen moeilijk nog noemen. In 2019 brachten ze een leuke ep Stop and Stare uit waar we vooral de rechtdoorzee en no-nonsense zo goed vonden.

Vandaag brengt dit trio “Work so Hard” uit en gloo heeft wat gesleuteld aan de songwriting en het geluid. De muziek is meer gelaagd en het geluid is iets meer afgeborsteld dan voorheen. De gelaagdheid is zeker en vast een goede zet want dit is een uiterst boeiend nummer dat je tot het einde vasthoudt. De verveling slaat nooit toe en het heeft voldoende energie en power om hun vorige werk niet af te zweren. Toch houden we meer van een ietwat vuiler geluidje.

Gloo laat zien dat ze meer in hun mars hebben dan gararagepunkrock. Het iets complexere nummer pakt goed uit en laat ruimte genoeg voor energie en power. Benieuwd wat de toekomst brengt voor deze heren.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Fuckfuckfuck - "Bad Habits"

Nederlanders zijn extravert, open en hebben vaak oog voor het commerciële. Wij Belgen zijn door de band wat braver en denken dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Descendents - "That's The Breaks"

Eind oktober verrasten de punkveteranen van Descendents ons met een 7″ Suffrage  met daarop twee uitstekende nummers. De punkers zijn niet de…
Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Teen Mortgage - "Such Is Life"

Uit Washington D.C. zijn slechts weinig slechte groepen ontsproten en dan denken we bijvoorbeeld alleen nog maar aan de bands van Dischord…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.