Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single iann dior – “Holding On”

Aan iann dior is momenteel geen ontsnappen meer aan. De Amerikaan met Puerto Ricaanse roots staat nu al een tijdje samen met 24KGoldn en hun aanstekelijke “Mood” over de hele wereld in de hoogste regionen van de hitlijsten en wordt op zowat elke commercieel radiostation grijsgedraaid. Het nummer dankt zijn enorme populariteit onder meer aan TikTok, waar het nummer overnacht door duizenden gebruikers werd gebruikt voor een ludiek dansje. Ook daarvoor al deed de eenentwintigjarige iann dior het goed met nummers als “emotions” en mocht hij al samenwerken met zwaargewichten zoals Machine Gun Kelly, Halsey en Lil Baby. Aan zijn nieuwe project wordt nu de laatste hand gelegd voor een release in 2021 en met “Holding On” krijgen we hieruit nu al een voorsmaakje te horen.

We vallen direct met de deur in huis: “Holding On” is geen hoogvlieger. De rockgitaar is al langer een essentieel onderdeel in het geluid van iann dior, maar op dit nummer werd het snaarinstrument toch wel heel inspiratieloos gebruikt. Ook het refrein van “Holding In” blaast ons niet omver, al is het bij momenten best wel nog catchy en uitermate goed geschikt voor een volgende TikTokhype. Hoe je het ook draait of keert, bij het beluisteren van “Holding On” hebben we vooral het gevoel te luisteren naar een nummer dat te veel teert op de succesformule van megahit “Mood”. Het déjà vu-gevoel is iets te groot en dat is best wel spijtig bij het enorme potentieel dat de jonge ster heeft.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singles

Nieuwe singles Iann Dior - "shots in the dark" & "don't wanna believe"

Iann Dior behoort tot een van de rappers die nog maar net echt bekend zijn. Ondanks het feit dat hij nog maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit - "Higher" (feat. iann dior)

We gaan er geen doekjes om winden: de gloriejaren van Clean Bandit liggen al even achter ons. Toch waren de twee eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson - "ego" (feat. iann dior)

Carlie Hanson is stilaan een naam die je met dikke viltstift mag opschrijven, want de Amerikaanse zangeres lijkt stilaan echt de nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.