Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single iann dior – “Holding On”

Aan iann dior is momenteel geen ontsnappen meer aan. De Amerikaan met Puerto Ricaanse roots staat nu al een tijdje samen met 24KGoldn en hun aanstekelijke “Mood” over de hele wereld in de hoogste regionen van de hitlijsten en wordt op zowat elke commercieel radiostation grijsgedraaid. Het nummer dankt zijn enorme populariteit onder meer aan TikTok, waar het nummer overnacht door duizenden gebruikers werd gebruikt voor een ludiek dansje. Ook daarvoor al deed de eenentwintigjarige iann dior het goed met nummers als “emotions” en mocht hij al samenwerken met zwaargewichten zoals Machine Gun Kelly, Halsey en Lil Baby. Aan zijn nieuwe project wordt nu de laatste hand gelegd voor een release in 2021 en met “Holding On” krijgen we hieruit nu al een voorsmaakje te horen.

We vallen direct met de deur in huis: “Holding On” is geen hoogvlieger. De rockgitaar is al langer een essentieel onderdeel in het geluid van iann dior, maar op dit nummer werd het snaarinstrument toch wel heel inspiratieloos gebruikt. Ook het refrein van “Holding In” blaast ons niet omver, al is het bij momenten best wel nog catchy en uitermate goed geschikt voor een volgende TikTokhype. Hoe je het ook draait of keert, bij het beluisteren van “Holding On” hebben we vooral het gevoel te luisteren naar een nummer dat te veel teert op de succesformule van megahit “Mood”. Het déjà vu-gevoel is iets te groot en dat is best wel spijtig bij het enorme potentieel dat de jonge ster heeft.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

iann dior - leave me where you found me (★★★½): Langzaam een nieuwe stijl proberen

De naam Iann Dior zal bij de meeste hiphop-fans waarschijnlijk een belletje doen rinkelen samenwerkingen met andere, grote artiesten, waaronder “Mood” van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Body Type - "Holding On"

Voor zij die de line-up van Rock Werchter al eens onder de loep hadden genomen, is Body Type misschien geen ontdekking meer….
LiveRecensies

Machine Gun Kelly @ Paleis 12: De roze duivels

Wie had drie jaar geleden durven voorspellen dat de carrière van Machine Gun Kelly een dergelijke populariteitsboost zou kennen? Buiten hijzelf waarschijnlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.