Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yseult – “BAD BOY”

Foto: Thibault-Théodore

De Franse zangeres Yseult ruilde het luide en drukke Parijs in voor het iets kalmere Brussel, waar ze nieuwe inspiratie vond. Nadat ze deelnam in Nouvelle Star, een grote televisie talentenjacht, rukt ze zich helemaal los van het imago dat men toen rond haar creëerde. De artieste legt de focus ondertussen meer op het visuele en is de nieuwe muze van het modehuis Balmain. Vooraleer ze haar tweede album uitbrengt, krijgen we in 2021 eerst nog de ep Brut. Daarvan krijgen we vandaag de eerste single te horen.

Net als in haar grootste hit “Corps“, zoekt Yseult op “BAD BOY” een ietwat rustigere kant op en laat ze zich begeleiden door dromerige pianomelodietjes. Het nummer is behoorlijk puur en lijkt geïnspireerd op de Franse chanson van de jaren zeventig en tachtig. De melancholie en droefheid druipen van “BAD BOY” af, maar het nummer weet dus weldegelijk binnen te komen. Deze Franse nachtegaal is nog lang niet uitgezongen en zal in de toekomst zeker nog vaker ontroeren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief