banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cavetown – “Let Me Feel Low” (feat. Miloe)

Als de fans van Cavetown ooit klagen over een gebrek aan nieuwe muziek, dan snappen wij het ook niet meer. De singles en zelfs albums vliegen er aan de lopende band uit, en voor we de vorige release eenmaal verteerd hebben, ligt er alweer een nieuwe op ons bord. De ‘Lemon Boy’ weet van geen ophouden, maar stiekem vinden wij dat niet eens zo erg. Nummers als “Smoke Signals” of “LEMONS” wisten ons dan ook te bekoren, dus zijn we altijd wel enthousiast als de eenentwintigjarige Amerikaan met nieuw materiaal op de proppen komt. Vandaag is dat opnieuw in samenwerking: Miloe. Neen, het is niet onze eigen wereldberoemde Milow, maar het muzikale project van de Amerikaans-Congolese r&b artiest.

Trage indiefolkpop met r&b dus, een schijnbaar gewaagde combinatie. “Let Me Feel Low” is dan ook eigenlijk wat de naam en onze muzikale verwachtingen al deden vermoeden. Het nummer komt heel traag – misschien zelfs te traag – uit de startblokken met enkel een akoestische gitaar en Cavetown die het opnieuw heel rustig aanpakt met zijn stem. Niks nieuws onder de zon dus. Als de beat erbij komt, stijgen de verwachtingen even, maar die worden helaas nooit echt ingelost. Miloe probeert er nog even wat tussendoor te rappen, maar over het algemeen komt de samenwerking nooit echt van de grond. Als er dan een soort drop komt, valt pas echt op hoe teleurstellend dit nummer eigenlijk is. Gelukkig zijn er nog tientallen andere singles van Cavetown die er ongetwijfeld voor zullen zorgen dat we deze snel kunnen doorspoelen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1051 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cavetown - "Ur Gonna Wish U Believed Me"

Cavetown is zo’n artiest die inspiratie put uit een schijnbaar bodemloze bron. De schare trouwe fans die hij de laatste jaren om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cavetown – “Sharpener”

Robin Skinner, beter bekend als Cavetown, heeft muziek met de paplepel meegekregen. Zijn vader David Skinner is koordirecteur en musicoloog, en zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brye - "LEMONS" (feat. Cavetown)

De muziekwereld wordt tegenwoordig meer dan ooit gedomineerd door nieuw, jong geweld. De grote dader daarvan is de immens populaire app TikTok,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.