Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Loyk – “Love Again”

Begin dit jaar was Loyk nog onze Zalm van de maand en elf maanden later lijken onze hoge verwachtingen volledig ingelost. De Antwerpse zanger heeft er met twee stevige singles een geslaagd 2020 op zitten. De liefdadigheid van “Part of Me” wist ons namelijk sterk te bekoren, net als het zomerse “Stay“. Vorige maand verscheen Loyk nog als feature op Fishers “Someone Else“. Hoewel dat enkele maanden over datum uitkwam, konden we nog steeds genieten van de tropische muziek. In een hiphopscene, die gedomineerd wordt door springerige beats met snijdende raps, is de melodieuze zang van Loyk meer dan welkom!

Loyks nieuwste single “Love Again” past perfect binnen zijn eerdere releases, maar klinkt toch weer totaal anders. Loyk zingt, maar daagt zichzelf verder uit op vlak van bereik. Het geheel is vrolijk, maar voelt voor een keertje ook wat melancholischer aan. De beat is meeslepend, maar voor de eerste keer klinkt het funky. Voor dat laatste moeten we Loyks producer en manager Remi De Roeck bedanken. Onder de naam Anders produceert hij voor meer dan tweehonderd artiesten, en hoewel er wel eens herhaling in zijn werk durft te sluipen, weet ook hij zichzelf keer op keer te vernieuwen. Loyk en Remi: een geslaagde cocktail die we graag opnieuw bestellen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 november 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief