banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyk – “Love Again”

Begin dit jaar was Loyk nog onze Zalm van de maand en elf maanden later lijken onze hoge verwachtingen volledig ingelost. De Antwerpse zanger heeft er met twee stevige singles een geslaagd 2020 op zitten. De liefdadigheid van “Part of Me” wist ons namelijk sterk te bekoren, net als het zomerse “Stay“. Vorige maand verscheen Loyk nog als feature op Fishers “Someone Else“. Hoewel dat enkele maanden over datum uitkwam, konden we nog steeds genieten van de tropische muziek. In een hiphopscene, die gedomineerd wordt door springerige beats met snijdende raps, is de melodieuze zang van Loyk meer dan welkom!

Loyks nieuwste single “Love Again” past perfect binnen zijn eerdere releases, maar klinkt toch weer totaal anders. Loyk zingt, maar daagt zichzelf verder uit op vlak van bereik. Het geheel is vrolijk, maar voelt voor een keertje ook wat melancholischer aan. De beat is meeslepend, maar voor de eerste keer klinkt het funky. Voor dat laatste moeten we Loyks producer en manager Remi De Roeck bedanken. Onder de naam Anders produceert hij voor meer dan tweehonderd artiesten, en hoewel er wel eens herhaling in zijn werk durft te sluipen, weet ook hij zichzelf keer op keer te vernieuwen. Loyk en Remi: een geslaagde cocktail die we graag opnieuw bestellen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

239 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart - "Anders"

De fans van Bazart zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een nieuw album van de groep. Mathieu Terryn, Simon Nuytten…
AlbumsRecensies

Opti Rob - Ogen Spreken Compromis (★★★): Ongehoord ondergewaardeerd

Tremelo is niet de hoofdstad van de Vlaamse hiphopscene en Opti Rob is dan ook geen rapper die op alle radiozenders en…
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.