Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 2 Chainz – “Quarantine Thick” (feat. Mulatto)

Tauheed Epps, beter bekend als 2 Chainz, heeft nog niet stilgezeten in 2020. Begin dit jaar werkte hij mee aan het collaboration album No Face No Case, hij bracht later zijn single “NO TV” uit en de volgende stap moest zijn eigen album So Help Me God worden. Dat album werd al twee keer uitgesteld, dus moest Chaknz zijn fans op een andere manier verblijden. Misschien helpt een single met rijzende ster Mulatto wel?

Als de fans echter gelukkiger zijn geworden van de nieuwe “Quarantine Thick”, dan is dat niet door 2 Chainz zelf. Net als op “NO TV” is de flow eentonig en saai en is de beat heel simpel. De rapper uit Georgia komt al even niet meer origineel uit de hoek en maakt singles die snel de vergeetput ingaan. Gelukkig is daar nog Mulatto. In het begin van haar strofe vrezen we dat ze verder gaat op de flow van haar voorganger, maar niets is minder waar. Net voor 2 Chainz ons nog eens gaat vervelen met het refrein, gooit ze er een paar vlotte lines tussen die ons toch even wakker schudden.

2 Chainz moet zich snel opnieuw uitvinden want hij valt steeds meer uit de boot. Hij zal niet kunnen blijven teren op features als Mulatto om de fans tevreden te houden. Wanneer zijn album So Help Me God uitkomt, is nog niet bekend.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi - "Onbeschrijfelijk" (feat. Freddie Konings & Zwangere Guy)

België blijft verbazen in de Nederlandse hiphopscene. Het alom bekende TopNotch maakt hoe langer hoe meer ruimte voor Vlaamse rappers. Vandaag nemen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single slowthai - "Thoughts"

Slowthai staat bekend voor zijn harde teksten en uitbundige energie. Waar hij nog meer bekend om staat, zijn de controversiële uitspraken die…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Y2K & bbno$ - “Wawawa”

Y2K en bbno$ vormen een dynamisch duo dat excentrieke hits produceert in een genre dat nog niet zo bekend is als het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.