Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 2 Chainz – “NO TV”

Tauheed Epps, beter bekend als 2 Chainz is al langer een grote naam in de hiphopwereld. De artiest uit College Park, Georgia maakte al muziek met onder andere Lil Wayne, Drake en Kanye West. De rapper heeft het al druk gehad in 2020. Hij was al een feature op “Bad Vibe” van Quando Rondo en op “Purple Minnesota” van Saint Vinci, en bracht al een nieuwe song uit met Future. Begin februari lanceerde hij ook nog een album genaamd No Face No Case, een samenwerking met zijn eigen label T.R.U. (The Real University). De Amerikaanse superster is nog niet klaar, met “NO TV” komt hij opnieuw met een single.

De reden waarom 2 Chainz zo veel muziek op een korte tijd kan maken lijkt ons bij “No TV” zeer duidelijk: zijn muziek is zeer gemakkelijk. De beat is simpel en het ritme van de strofes zijn nagenoeg hetzelfde als het refrein. Het lijkt wel alsof de Amerikaan vanavond volk over de vloer krijgt en zijn boodschappenlijstje aan het aflopen is. Alleen vult het lijstje zich niet met etenswaren, maar met korte woorden of geluiden die op ‘TV’ rijmen.  De lyrics kunnen in een half uur geschreven zijn, en een echt verhaal moet je in zijn tekst niet gaan zoeken.

2 Chainz won al heel wat prijzen met liedjes als “Fucking Problem” en “No Problem”, maar dat steeds als feature bij respectievelijk A$AP ROCKY en Chance The Rapper. “NO TV” is een mooi voorbeeld van waarom hij dat op zijn eentje niet zou klaarspelen.

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares - "Tukoh Taka"

De officiële hymne van het FIFA Fan Festival is bekend: niemand minder dan Nicki Minaj heeft haar zang- en raptalent samengebundeld met…
AlbumsRecensies

Zwangere Guy - BABA GUY (★★★½) : Drie tracks, drie Nederlandse Samenwerkingen

Weg van alle problemen die ons Belgenlandje omvat, dropt Zwangere Guy een verrassings-ep met drie nummers en drie Nederlandse features. De Brusselse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single $NOT – “Doja” (feat. A$AP Rocky)

Het aantal vastgestelde rugklachten zou binnenkort wel eens kunnen gaan pieken, en ziehier de dader. $NOTs meedogenloze trommelvliesoffensief “Doja” slaagt erin om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.