Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI – “So Done”

The Kid LAROI is amper zeventien, maar de Australiër is nu al een van de grootste beloften in de hiphopscene. In 2018 ontdekte triple J, zeg maar een van de belangrijkste radiozenders in het land, de toen nog maar veertienjarige rapper en met die exposure kon The Kid LAROI datzelfde jaar nog een platencontract bij Columbia Records verzilveren. In 2018 en 2019 mocht The Kid LAROI het voorprogramma voorzien van Juice WRLD, die zo hard onder de indruk was van het talent dat hij hem mee onder zijn vleugels nam. Het bezorgde The Kid een extra populariteitsboost en dat ook ver buiten Australië. Op Juice WRLDs postuum album kon hij dan ook niet ontbreken en ook op het debuutalbum van het rijzende producerscollectief Internet Money (“Lemonade“) was LAROI te horen. Met “So Done” heeft dé nieuwkomer een solonummer uitgebracht met heel veel hitpotentieel.

Normaal gezien had “So Done” al op zijn vorige mixtape F*CK Love moeten staan, maar om toen onverklaarbare redenen haalde het de selectie niet. Nu begrijpen we de keuze maar al te goed, want “So Done” is een echte single die wel eens zou kunnen doorgroeien tot een hit. Het refrein is dermate catchy dat je het al na de eerste luisterbeurt amper nog uit je hoofd kunt krijgen. Vooral ook de manier waarop hij zijn licht hese stem weet te benutten maakt indruk en zorgt ervoor dat hij ver boven de massa uitsteekt. “So Done” mag dan wel aan de korte kant zijn met zijn speelduur van amper twee minuten en tien seconden, maar het enorme talent van The Kid LAROI wordt er wel veelvuldig in de kijker gezet. Met veel charisma en vooral ook de nodige dosis authenticiteit lijkt The Kid LAROI nu echt helemaal gelanceerd!

Facebook

24 oktober 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief