Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Internet Money – “Lemonade” feat. Gunna, NAV & Don Toliver

De tijden dat producers zich meer op de achtergrond houden, is verleden tijd. Internet Money, één van de succesvolste hiphopproducercollectieven van de voorbije jaren, brengt nu muziek onder hun eigen artiestennaam uit en bouwt hiermee hun imperium verder uit. Taz Taylor, zoals de oprichter van Internet Money in het burgerlijke leven genoemd mag worden, lag al aan de basis van hits zoals “Ransom” van Lil Tecca, “Plug Walk” van Rich The Kid en “Fuck Love” van XXXTentacion. Op 28 augustus brengt Internet Money een eerste eigen project B4THESTORM uit met een indrukwekkende lijst aan features. Met “Lemonade” lost het collectief nu alvast het meest catchy hiphopnummer van het jaar.

Voor “Lemonade” werkte Internet Money samen met Don Toliver, NAV en Gunna, drie rappers die de afgelopen jaren sterk aan populariteit hebben gewonnen. Op een zomerse, maar toch zeer frisse productie halen de drie hun beste beentje boven en dat smaakt heerlijk zoet. NAV overtuigt met een sterke strofe, Gunna zorgt voor de ‘drip’ en Don Toliver kroont zich nog maar eens de koning van de catchy refreinen. “Lemonade” is een oorworm van jewelste en zit zo goed in mekaar dat je het ook niet snel beu wordt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1770 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

SZA - SOS (★★★): Verdronken in ambitie

In 2017 leek het alsof er een nieuwe superster was geboren in de vorm van SZA. Tijdens de zomer van dat jaar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Machine Gun Kelly - mainstream sellout (★★★): Succesvol vasthouden aan zijn poppunkstatus

Van Machine Gun Kelly kan je zeggen wat je wil, maar dat hij een omstreden figuur is, is een open deur intrappen….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Baby Keem - The Melodic Blue (★★★★): Kleurrijk meesterwerk

Het is intussen twee jaar geleden sinds Baby Keem zijn explosieve debuutalbum Die For My Bitch uitbracht. Twee jaar die aanvoelen als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.