Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yves Paquet – “Flow”

Een muziekwedstrijd winnen, opent altijd wel een aantal deuren, maar met talent lukt dat ook wel. Yves Paquet is daar het levende bewijs van. In 2018 greep hij naast de titel van De Nieuwe Lichting, maar dat liet de man niet aan zijn hart komen. Vandaag doet zijn naam nog steeds een belletje rinkelen dankzij leuke nummers als “25-28“. Ook mocht de zanger komen opdraven op “UFO” van The Subs, waarmee hij een nationale hit te pakken had. Vandaag is Yves alweer terug met het gloednieuwe “Flow”, waarop hij van zijn vertrouwde pad afwijkt en het zonnetje op deze grijze dagen wat meer laat schijnen.

Zijn nieuwste single komt klassiek op gang dankzij de strijkers, maar al snel verschijnt de flow erin door een leuke, zwoele beat. Yves zelf laat de temperatuur stijgen met zijn stem, maar het echte hoogtepunt van het nummer zijn de refreinen. Alles ontploft en komt in een stroomversnelling terecht. Een uptempo piano, een drum en heel wat begeleidende elektronica zorgen voor een gevoel van euforie. Daar speelt de jonge zanger goed op in door een extra tikkeltje drama en melancholie aan zijn soulvolle stem toe te voegen. “Flow” blijft gigantisch hangen en zit ook gewoon goed in elkaar, waardoor we wel eens zouden durven zeggen dat de man zijn volgende hitje te pakken heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yves Paquet - "25-28"

Yves Paquet was in 2018 finalist van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en bewees dat je de wedstrijd niet hoeft te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yves Paquet, MC Bin Laden & Felipe Flip - "Pure"

Yves Paquet was finalist van De Nieuwe Lichting, maar gewonnen heeft hij de wedstrijd niet. Jeroen De Pessemier van The Subs kon…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Subs - "UFO" ft. Yves Paquet

Het Gentse trio The Subs is terug met nieuwe muziek en nieuwe inspiratie. Als jurylid van de nieuwe lichting kwam Jeroen De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.