Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Subs – “UFO” ft. Yves Paquet

Het Gentse trio The Subs is terug met nieuwe muziek en nieuwe inspiratie. Als jurylid van de nieuwe lichting kwam Jeroen De Pessemier in contact met Yves Paquet en die ontmoeting moet indruk gemaakt hebben. Ongeveer een jaar nadat Yves de finale haalde in De Nieuwe Lichting komt namelijk zijn samenwerking met The Subs uit. De Duitstalige Belg met Braziliaanse roots heeft sinds zijn finaleplaats ook zijn eigen single “Nightshift’ uitgebracht die met 600.000 plays goed ontvangen is op Spotify.

“UFO” is een donkere electro song die de luisteraar meesleept over golvende synth lijnen die het nummer langzaam transformeren in een harmonisch kunstwerk. De input van Yves Paquet zorgt echter voor het meest karakteristieke kenmerk van deze single. De Duitstalige zanglijn zorgt voor een unieke sfeer waardoor een vergelijking met de Duitse techno scene niet ver weg is. We weten voorlopig niet of deze single de voorloper is van een nieuw album van The Subs maar laat ons hopen van wel.

Facebook / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 september 2018

About Author

Robin Clerckx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter