Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yves Paquet – “25-28”

Yves Paquet was in 2018 finalist van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en bewees dat je de wedstrijd niet hoeft te winnen om een hit te scoren. Samen met The Subs scoorde hij namelijk de gigantische hit “UFO”. Hij veroverde harten door in het Duits te zingen en prijkte op nummer één in de Belgische dance charts. Vandaag bracht de Belgische zanger eindelijk zijn eerste single van het jaar uit, waarin hij laat zien aan welke sound hij heeft zitten sleutelen.

Nadat hij in het verleden vaak met pompende beats en energieke instrumentals op de proppen kwam, schakelt Paquet op “25-28” een versnelling terug en creëert hij zo een fijne sfeer. Het nummer zorgt voor een geborgen gevoel en stelt de luisteraar snel gelukkig door de vrolijke melodie. De charme druipt dus van “25-28” af en maakt van de track een echte mood booster op regenachtige zomerdagen.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

16 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief