Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue – “I Love It”

© CPU – Bert Savels

Na een slippertje richting countrymuziek keerde Kylie Minogue eerder dit jaar terug naar discomuziek met een moderne touch. Tot op heden kregen we twee singles te horen van Disco, het nog te verschijnen vijftiende album van de Australische. Na een korte stilte keerde Minogue terug met “Say Something” en zo kregen we opnieuw een sfeervol Kylie lied te horen, maar heel speciaal was het niet. Ondanks dat de tweede single een aardige intro had, kregen we ook op “Magic” niet dat ietsje meer te horen.

“I Love It” is mogelijks de beste single die we reeds te horen kregen van Kylie Minogue in 2020. Een leuke melodie gaat gepaard met een aangename beat, waardoor de muziek zeer dansbaar wordt. Met een moderne blik op disco voelt het catchy nummer aan als zowel de jaren zeventig, als hedendaags. De trompetten naar het einde toe vergroten de glimlach op ons gezicht nog meer, aangezien dit poplied aardig inspeelt op het humeur. Minogue zingt dat ze zowel van iemand houdt als van dansen, waardoor het thematisch wat aansluit bij “Dancing“. Kylie had wat tijd nodig om op te warmen, maar dankzij “I Love It” lopen we nu helemaal warm voor Disco.

Disco verschijnt op 6 november.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Kylie Minogue - Disco (★★★): Weinig diverse ode aan Studio 54

Toen ze op zestienjarige leeftijd voor het eerst in Neighbours verscheen, had niemand gedacht dat bijna veertig jaar later er nog steeds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "Magic"

Slechts weinig ‘na na na’s zijn zo moeilijk uit je hoofd te krijgen als de ‘na na na’ van Kylie Minogue. Ondanks…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "Say Something"

Toen we vorig jaar Kylie Minogue haar naam op de affiche van Rock Werchter zagen staan, waren we wellicht niet de enigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.