Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue – “Say Something”

© CPU – Bert Savels

Toen we vorig jaar Kylie Minogue haar naam op de affiche van Rock Werchter zagen staan, waren we wellicht niet de enigen die eens vreemd opkeken. Toch wist de Australische Queen of Pop een groot feest op poten te zetten tijdens haar optreden in The Barn. Minogue speelde haar grootste hits en daarbij konden zowel nummers van de beginjaren, rond de eeuwwisseling en enkele van het net afgeronde decennium niet ontbreken. Uit de oudste doos kregen we onder meer “Better The Devil You Know” en “Especially For You” te horen, maar ook nummers als “Spinning Around” en “Can’t Get You Out Of My Head” mochten niet ontbreken. Veel nummers werden in een nieuw jasje gestoken aangezien Kylie Minogue zichzelf blijft vernieuwen en zo werd “Slow” gecombineerd met “Fashion” van David Bowie. Kylie heeft het de laatste jaren (in België) wat moeilijker met het scoren van hits ,dus kregen we slechts één nummer te horen van het door country geïnspireerde album laatste album Golden. Nu is de zangeres terug met nieuwe discomuziek!

Later dit jaar verschijnt het vijftiende album van Kylie Minogue en vandaag krijgen we met “Say Something” de eerste single te horen. Het is vrijwel meteen duidelijk dat het om een moderne kijk op het genre uit de jaren ’70 gaat. Het nummer werd mee geschreven door Biffco die al samenwerkte met Little Mix, One Direction, Ellie Goulding en andere popartiesten. Het is dus geen groot wonder dat dit lied een meer dan degelijke popsong is die opbouwt naar een mooie climax waarna Kylie er een rustig einde aanbreit. Heel spannend is het lied niet, maar het is wel een verwarmend en sfeervol nummer.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Kylie Minogue - Disco (★★★): Weinig diverse ode aan Studio 54

Toen ze op zestienjarige leeftijd voor het eerst in Neighbours verscheen, had niemand gedacht dat bijna veertig jaar later er nog steeds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "I Love It"

Na een slippertje richting countrymuziek keerde Kylie Minogue eerder dit jaar terug naar discomuziek met een moderne touch. Tot op heden kregen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "Magic"

Slechts weinig ‘na na na’s zijn zo moeilijk uit je hoofd te krijgen als de ‘na na na’ van Kylie Minogue. Ondanks…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.