Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Little Mix – “Happiness”

Eerder dit jaar kwam Little Mix al naar buiten met “Break Up Song“, “Holiday” en “Not a Pop Song” en nu komt daar het nieuwe “Happiness” bij. Op 6 november verschijnt het zesde album van de Britse vrouwengroep en dat amper acht jaar na het debuutalbum DNA. Net zoals bij de leden van One Direction het geval was, leerden ook Perrie, Leigh-Anne, Jesy en Jade elkaar kennen tijdens X-Factor, waarna ze een contract tekenden bij het label van Simon Cowell. Tijdens het maken van LM5 en de promotie ervan werkte Cowells label volgens de groep eerder tegen dan mee en dus besloten ze van label te veranderen. Nu ze bij RCA zitten, hopen de vrouwen van Little Mix eindelijk het female empowermentalbum te kunnen maken dat ze onder het gezag van Cowell niet op de markt konden brengen.

“Hapiness” gaat over het zoeken naar geluk en het besef dat je dat niet in een jongen, maar in jezelf vindt. Zelfliefde is een onderwerp dat vaak terugkeert binnen (pop)muziek en ook Little Mix zong er al over op onder meer “Little Me“, maar het delicate onderwerp gaat niet altijd gepaard met een beat als deze. “Happiness” is namelijk uiterst dansbaar, waardoor veel fans er ook vrolijk van zullen worden. Een prijs voor meest originele lied zal het niet winnen, maar “Happiness” is wel een mooie aanvulling op de discografie, die doet uitkijken naar het zesde album van Little Mix

Confetti verschijnt op 6 november.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 oktober 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Little Mix – “Happiness””

  1. Rosa schreef:

    Yasssss QUEENS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief