Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix – “Not a Pop Song”

Iedereen kent Little Mix als de vier Britse vrouwen die in 2011 X-Factor UK wonnen. Sinds hun allereerste single “Wings” zijn ze uitgegroeid tot echte popsterren die het ene concert na het andere uitverkopen. Elk jaar opnieuw tonen ze hoeveel ze in hun mars hebben. Grootste hit “Shout Out to My Ex” verscheen nadat groepslid Perrie Edwards haar verloving met ex-One Direction-ster Zayn Malik verbrak, maar het gloednieuwe “Not a Pop Song” toont aan dat niet elk lied over liefde moet gaan. Het is dan ook een echte knaller geworden.

“Not a Pop Song” is een funky nummer waarop je niet stil kan zitten. Het viertal schuift even alle liefdesproblemen aan de kant en legt de focus op het waarderen van jezelf. Het upbeat resultaat tovert probleemloos een glimlach op je gezicht. De stemmen van de dames zijn in perfecte harmonie en Perrie haalt uit met hoge noten, zoals we van haar gewoon zijn.

Little Mix heeft een tournee gepland in 2021. Voorlopig houdt The Confetti Tour nog niet halt in België, maar hou zeker hun website in de gaten voor updates. Op zes november komt hun zesde studioalbum uit dat Confetti zal heten. Nog even wachten, dus.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.