Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix – “Not a Pop Song”

Iedereen kent Little Mix als de vier Britse vrouwen die in 2011 X-Factor UK wonnen. Sinds hun allereerste single “Wings” zijn ze uitgegroeid tot echte popsterren die het ene concert na het andere uitverkopen. Elk jaar opnieuw tonen ze hoeveel ze in hun mars hebben. Grootste hit “Shout Out to My Ex” verscheen nadat groepslid Perrie Edwards haar verloving met ex-One Direction-ster Zayn Malik verbrak, maar het gloednieuwe “Not a Pop Song” toont aan dat niet elk lied over liefde moet gaan. Het is dan ook een echte knaller geworden.

“Not a Pop Song” is een funky nummer waarop je niet stil kan zitten. Het viertal schuift even alle liefdesproblemen aan de kant en legt de focus op het waarderen van jezelf. Het upbeat resultaat tovert probleemloos een glimlach op je gezicht. De stemmen van de dames zijn in perfecte harmonie en Perrie haalt uit met hoge noten, zoals we van haar gewoon zijn.

Little Mix heeft een tournee gepland in 2021. Voorlopig houdt The Confetti Tour nog niet halt in België, maar hou zeker hun website in de gaten voor updates. Op zes november komt hun zesde studioalbum uit dat Confetti zal heten. Nog even wachten, dus.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband - "De langste nacht"

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Goldband. De Nederlandse muzikanten plezierden ons sindsdien al met oorwurmen zoals “Witte Was“,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees - "Ghost"

De achttienjarige Zoe Wees startte haar carrière in 2019 toen ze haar nummer “Hibernating” samen met Moonbootica uitbracht. Haar doorbraak kwam er…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.