Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix – “Not a Pop Song”

Iedereen kent Little Mix als de vier Britse vrouwen die in 2011 X-Factor UK wonnen. Sinds hun allereerste single “Wings” zijn ze uitgegroeid tot echte popsterren die het ene concert na het andere uitverkopen. Elk jaar opnieuw tonen ze hoeveel ze in hun mars hebben. Grootste hit “Shout Out to My Ex” verscheen nadat groepslid Perrie Edwards haar verloving met ex-One Direction-ster Zayn Malik verbrak, maar het gloednieuwe “Not a Pop Song” toont aan dat niet elk lied over liefde moet gaan. Het is dan ook een echte knaller geworden.

“Not a Pop Song” is een funky nummer waarop je niet stil kan zitten. Het viertal schuift even alle liefdesproblemen aan de kant en legt de focus op het waarderen van jezelf. Het upbeat resultaat tovert probleemloos een glimlach op je gezicht. De stemmen van de dames zijn in perfecte harmonie en Perrie haalt uit met hoge noten, zoals we van haar gewoon zijn.

Little Mix heeft een tournee gepland in 2021. Voorlopig houdt The Confetti Tour nog niet halt in België, maar hou zeker hun website in de gaten voor updates. Op zes november komt hun zesde studioalbum uit dat Confetti zal heten. Nog even wachten, dus.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Emmy d'Arc - ''Reveal''

De 24-jarige Limburgse Ine Tiolants maakte eerst nog onder haar eigen naam muziek. Die viel bij het publiek dusdanig in de smaak…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.