Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix – “Break Up Song”

Het was een tijdje stil rond ’s werelds populairste vrouwengroep. Vorig jaar liet Little Mix iedereen versteld staan met hun krachtige album LM5 en daarbovenop gaven ze hun immense fanbase nog enkele singles cadeau (waaronder de zomerhit “Bounce Back“). Maar sinds het nieuwe jaar is er geen nieuwe muziek meer verschenen. Een wereldtournee vol uitverkochte zalen zit daar ongetwijfeld wel voor iets mee tussen, maar deze lange pauze maakt het des te beter nieuws dat Perrie, Leigh-Anne, Jesy en Jade eindelijk de tijd hebben gevonden om terug de studio in te kruipen.

“Break Up Song” is zo’n Little Mix-nummer dat aan alle verwachtingen voldoet. Met lyrics over liefde en empowerment, enkele rake hoge uithalen van Jade en een enorm catchy beat (waar naar gewoonte KAMILLE aan heeft meegewerkt) zal Little Mix ongetwijfeld weer haar miljoenen fans tevreden stellen. Dat ze met “Break Up Song” schaamteloos zijn overgeschakeld naar de dansbare synthpop die nu overal te horen is (denk maar aan The Weeknds “Blinding Lights”) zal hen ongetwijfeld ook een hoop nieuwe fans opleveren. Misschien krijgt de Britse groep dan toch eindelijk de kans om door te breken in de Verenigde Staten? Want eerlijk gezegd, dat wordt nu ook wel hoog tijd.

YouTube / Website / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

230 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix - "Love (Sweet Love)"

Little Mix, sinds dit jaar ’s werelds populairste vrouwengroep, heeft heel wat te vieren. Niet enkel bevielen vorige week Perrie en Leigh-Anne…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (17 mei - 23 mei)

Een nieuwe week, dat betekent een nieuw overzicht vol muzieknieuwtjes! Eindelijk kon het Eurovisiesongfestival van start, en wat een spannende editie was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis, David Guetta & Little Mix - "Heartbreak Anthem"

De laatste maanden waren zeer turbulent voor de vrouwen van Little Mix. Jesy verliet de groep, en Leigh-Anne verloofde zich en geraakte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.