Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NF – Chasing_ (Demo) (feat. Mikayla Sippel)

Net voor de coronacrisis was NF een van de laatste artiesten die Ancienne Belgique mocht laten vollopen. De Amerikaanse rapper houdt geen blad voor de mond in zijn tracks en praat vaak over heel emotionele onderwerpen zoals het verlies van zijn moeder aan een overdosis of zijn eigen mentale problemen. Nathan Feuerstein staat er ook om bekend dat hij veel werk en tijd in zijn projecten steekt. Hij laat een jaar lang niets van zich horen om dan kleppers van albums als The Search en Perception met zijn fans te delen.

Vorige week postte NF een video op zijn social media waarin een voorproefje van een nummer te horen was. Als beschrijving schreef hij dat het lied waarschijnlijk nooit het licht zou zien, maar hij wou het toch eens laten horen. De fans vonden het prachtig. Zo ook Mikayla Sippel, die een cover maakte en die op haar Instagram deelde. NF hoorde de cover en was overtuigd. Eindproduct: Chasing_ (Demo) van NF, samen met een fan. Beide artiesten tonen hun zangtalent op deze track. Geen harde bars en agressieve klanken, maar een zachte piano met tedere stemmen.

Chasing_(Demo) is een fijne tussenstap voor NF, die er een sport van maakt om elk jaar een album uit te brengen. Mogen we nog hopen op een verrassing van de Amerikaan?

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NF - "HOPE"

Nathan John Feuerstein, beter bekend als rapper NF, rijmt al woorden sinds 2010. Hij onderscheidt zich van de kudde met zijn introspectieve…
InstagramLiveRecensies

NF @ Ancienne Belgique (AB): Damn, right in the feels

De Ancienne Belgique zat gisteren afgeladen vol voor het optreden van de Amerikaanse rapper NF. Vorige zomer bracht hij zijn vierde plaat…
LiveRecensies

NF @ Zappa: Teleurstellende playbackshow

In een mum van tijd was de Zappa in Antwerpen uitverkocht voor de Amerikaanse rapper NF. Eind vorig jaar liet hij het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.