Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Touché Amoré – “Reminders”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Touché Amoré is bezig met hun nieuwe plaat Lament die op 9 oktober uitkomt via Epitaph mondjesmaat te lossen. Na het fantastische “Limelight” en het iets vlottere “I’ll Be Your Host” brengen ze vandaag “Reminders” tot bij ons. Een single die vooral gaat over het genieten van het leven. En dat advies zullen we dan maar volgen.

“Reminders” begint met een snelle drumpartij en niet veel later vallen alle instrumenten bij. Daarna neemt de stem het over samen met de drum voor een heerlijk gepassioneerde strofe. Het refrein is weer iets vlotter en klinkt zelfs wat poppunkachtig, maar wel nog steeds met de goede stem van Jeremy Bolm. Halverwege het nummer zit er nog een rustige bridge dat “Reminders” zelfs een vrij emotionele twist geeft. De single in zijn geheel mist toch wel wat diepgang, en dat was toch net een van de sterktes van Touché Amoré.

Niets slecht over Touché Amoré, maar dit is toch de minste single van de drie. Het mist de kracht van de vorige twee nummers zonder te beweren dat dit een zwak nummer is. Hopelijk houden ze wat kracht over om op 9 oktober ons van onze sokken te blazen.

Website / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 1): Van de startgrid tot de finish in een razende vaart

Het is nog vroeg in het festivalseizoen, maar onze oosterburen worden al verwend met het grootste festival dat Duitsland rijk is: Rock…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.