Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Touché Amoré – “Reminders”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Touché Amoré is bezig met hun nieuwe plaat Lament die op 9 oktober uitkomt via Epitaph mondjesmaat te lossen. Na het fantastische “Limelight” en het iets vlottere “I’ll Be Your Host” brengen ze vandaag “Reminders” tot bij ons. Een single die vooral gaat over het genieten van het leven. En dat advies zullen we dan maar volgen.

“Reminders” begint met een snelle drumpartij en niet veel later vallen alle instrumenten bij. Daarna neemt de stem het over samen met de drum voor een heerlijk gepassioneerde strofe. Het refrein is weer iets vlotter en klinkt zelfs wat poppunkachtig, maar wel nog steeds met de goede stem van Jeremy Bolm. Halverwege het nummer zit er nog een rustige bridge dat “Reminders” zelfs een vrij emotionele twist geeft. De single in zijn geheel mist toch wel wat diepgang, en dat was toch net een van de sterktes van Touché Amoré.

Niets slecht over Touché Amoré, maar dit is toch de minste single van de drie. Het mist de kracht van de vorige twee nummers zonder te beweren dat dit een zwak nummer is. Hopelijk houden ze wat kracht over om op 9 oktober ons van onze sokken te blazen.

Website / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Turner - "Haven't Been Doing So Well"

In het Britse hardcorepunkmilieu is Frank Turner al lang geen onbekend gezicht meer. De punker met het peperkoeken hart startte zijn carrière…
AlbumsRecensies

Quicksand - Distant Populations (★★½): Minder koppen, minder rockers

Als we op de albumcover mogen afgaan, is dit het slechtste Quicksand-album. Het muzikale oordeel is niet zo dramatisch, maar wel consequent….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mud Whale - "French Roast"

Posthardcore lijkt een afgeleid genre dat stilaan uitgemolken leek te zijn. Zo nu en dan staat er dan eens een verrassende naam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.