Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Touché Amoré – “I’ll Be Your Host”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Touché Amoré is een oud-gediende onder de liefhebbers van posthardcore en behoeft weinig introductie. De band wordt voornamelijk gekenmerkt door de intense en breekbare vocalen van zanger Jeremy Bolm, zonder afbreuk te willen doen aan de rest van de band. Sinds 2007 doet Touché Amoré de wereld verblijden met hun mengeling van intense hardcore en een meer vertellende stem.

Vandaag brengt Touché Amoré hun tweede single van het komende album Lament uit. De eerste single “Limelight” was een nummer met een typische, rustige opbouw en een al even typerende uitbarsting naar het einde toe. “I’ll be your Host” is dan toch weer een andere versie dan wat de heren de laatste jaren ons gebracht hebben. Het begin is zeker luchtiger dan we gewend zijn, maar wordt ook al snel onderbroken door Jeremys stem. Het is onmiskenbaar een nummer van Touché Amoré, maar het is tegelijk ook een vlotter nummer geworden dat voor velen makkelijker aan te horen is.

Typisch commercieel kan je “I’ll Be Your Host” niet noemen, maar de muziek is wel net iets radiovriendelijker dan we gewend zijn. Lament komt 9 oktober uit via Epitaph, een gedachte die ons nog steeds gelukkig maakt.

Website / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
InstagramLiveRecensies

Rock Am Ring (Festivaldag 1): Van de startgrid tot de finish in een razende vaart

Het is nog vroeg in het festivalseizoen, maar onze oosterburen worden al verwend met het grootste festival dat Duitsland rijk is: Rock…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.